Wysłany: 10-12-2009, 20:29 Możliwość ukrycia czatu w grze
Witam ja mam taką propozycje żeby przy SB ( Shout Box ) Umieścić 2 przyciski "Ukryj" i "Pokaż"...
Otóż niektórym przeszkadza że ktoś coś pisze na SB więc by nie czytał co tam pisze tylko sobie by go ukrył...
Oczywiście nie można by także było w nim pisać gdyby był ukryty...
Jak ktoś by ukrył SB to na miejscu przycisku "Ukryj" pokazał by się przycisk "Pokaż" a jeśli SB był by pokazany to na miejscu przycisku "Pokaż" pokazał by się przycisk "Ukryj"
Mianowicie wyglądało by to tak :
Czekam na ocenę oraz pozdrawiam...
_________________ Jeżeli spotkacie na innym świecie niż na 1 postać SuFF to to nie ja tylko moja podróba.
Ostatnio zmieniony przez ADIHC1 11-12-2009, 00:44, w całości zmieniany 2 razy
Propozycja ciekawa, ale drobna i mało znacząca - a takie najczęściej administracja MFO po prostu ignoruje Nie można ją za to winić; zrealizowanie pomysłów takiego pokroju leży tylko i wyłącznie w jej dobrej woli.
Można by takie coś zrobić, było by z tego kilka linijeczek kodu, jak nie mniej, więc roboty dużo by z tym zapewne nie było, ale że administracja ma pewnie pełne ręce roboty nad przygotowywaniem nowego update, jak i pewnie wstępną pracą i zamysłąmi nad mfo v3...
IMO to MFO zostanie już do końca w takiej postaci jakiej jest, będą naprawiane tylko bugi o ile jakieś wystąpią.
Że tak powiem, czas obecnego MFO się kończy ;D nie w sensie, że gra straci graczy.
Wątpię, żeby Jackowi sie chciało takie coś zrobić.
Gdyby czat był w formie div to wtedy możnaby łatwo zablokować adblockiem.
Chociaż pewnie można to zablokować przez greasemonkey ale to już nie moja działka.
Poproście Jacka żeby wrzucił przed czat np div id=map_chat i po problemie.