Mixerslayer, w Margonem masz ograniczony czas expienia
Poza tym, od MFO też się można uzależniać, wystarczy spojrzeć na tych wszystkich rankingowców, co co chwilę odchodzą na zawsze z gry, a później wielki powrót do top1, który kończy się banem za przekręty i/lub kasacją konta po kilku porażkach.
ocb z reputacją ? coś to daje ? // A i co trzeba można zrobić żeby dało się walczyć z hersztem rozbójników ?Bo ja mogę z nim tylko gadać ,nie mogę go zaatakować
Wilu, reputacja jest wyznacznikiem osobowości gracza - przynajmniej w pewnym stopniu. Przy okazji stała się jedną z granic, którą trzeba przejść, żeby pisać w jakimś dziale na forum. Np. żeby pisać w dziale Propozycje, musisz mieć min. 50 reputacji i 30 level, ale żeby napisać już tam temat - 53 reputacji (zawsze do napisania tematu potrzebne są 3 pkt więcej [oprócz Pierwszej Pomocy i Rozmówek Ogólnych]).
Co do Herszta Rozbójników - nie podchodzisz do tego co trzeba Ten co jest w podziemiach, w kapturze, to zwykły NPC, potrzebny do misji. Herszt Rozbójników (elita, którą możesz zaatakować) jest w Forcie Eder w 2 miejscach, respi się co 4-5 min.
Wreszcie Tuzmer otworzyli Szkoda, że na razie wstęp jest od 5 SŁ lub 10 milionów, ale poczeka się tydzień, dwa i dostęp będą mieli wszyscy