Pomysl Ivana jest dobry, jednak roznica procentowa jest troszke zle wywazona, Ivan, nie przesadzaj, to powina byc na tyle znaczna, ale tez na tyle niewielka roznica, zeby zachecic graczy do wbijania lvla, nie szkodzac im, gdy walcza na malym lvlu, ja bym predzej powiedzial, ze po pierwsze moze to byc 5% do 160lvl i 10% powyzej a na dodatek, wprowadzilbys czynnik taki, ze za wbicie lvla jest coraz wiecej ranka, np 1,2* standartowe 20...
Niektórzy wolą grać by pokonywać bossów i potworki.
Niestety utrudniają nam to gracze, którzy atakują nas i my nie mamy przyjemności z gry. W sumie my też możemy atakować, ale mnie np. tak bardzo nie satysfakcjonuje walka, kiedy druga strona nie może się przygotować. Jedynie opcja POJEDYNKI jest sprawiedliwą możliwością walk.
Legolass może masz jakieś wysoko lvl postaci, które masz na szczycie... Ale pomyśl o osobach, które nie są jeszcze takie dobre jak ty.
Jestem wręcz przeciwnego zdania.
Niektórzy wolą grać by pokonywać bossów i potworki.
Niestety utrudniają nam to gracze, którzy atakują nas i my nie mamy przyjemności z gry. W sumie my też możemy atakować, ale mnie np. tak bardzo nie satysfakcjonuje walka, kiedy druga strona nie może się przygotować. Jedynie opcja POJEDYNKI jest sprawiedliwą możliwością walk.
Legolass może masz jakieś wysoko lvl postaci, które masz na szczycie... Ale pomyśl o osobach, które nie są jeszcze takie dobre jak ty.
Ja myślę że zamiast MY chodzi wyłącznie o ciebie, bo po prostu nie idzie ci w walkach.
Pomyślmy ,czy jakbyśmy szukali brata w świecie fantasy i do tego sami ,to czy każdy by się uśmiechał i nam pomagał ? NIE ... Każdy by liczył na złoto , przedmioty i doświadczenie.
Mnie MFO zaczyna nudzić ,bo ile można na ponad 200lv trzymać 4 i 6 ? Tak ,to przynajmniej nie będą stały noobki i pisały głupoty ,że są najlepsi ,ale nie walczą ,bo "nie ma ludzi godnych walki z nimi" ,a jak przychodzi co do czego ,to mniej niż 1000 pkt ranq na high lvl i każda walka przegrana.
Zdziwiłbyś się, staty umiem ułożyć, ale niestety, za dużo noobstatów w tej grze, którzy wszystko dają w atak
I to jest problem???? Rozśmieszasz mnie.
Mixerslayer napisał/a:
A wy zamiast coś zrobić dalej siedźcie i nic nie róbcie
A Ty Szanowny Kolego co robisz dla gry? Masz jakieś ciekawe propozycje/udogodnienia na swoim koncie? Chyba nie ...
Tabaluga - nie musisz krzyczeć. Nikt głuchy (niedowidzący) nie jest.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Zdziwiłbyś się, staty umiem ułożyć, ale niestety, za dużo noobstatów w tej grze, którzy wszystko dają w atak -.-
Ty ukladasz staty na boski, inni sa hiterami, anty, hybryda:) Kazdy staty uklada jak chce:) To ze ty nie chcesz walczyc to juz twoj problem:) Nie daj sie zlapac;) Ty odpowiadasz za swoje konto....
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
by było najlepiej żeby zrobili ochronę na całej mapie czekam już z 2 lata i nic !! żadnej ochrony tylko jak się padnie to 60 minut ochrony !!! Ochrona powinna być:
by było najlepiej żeby zrobili ochronę na całej mapie czekam już z 2 lata i nic !! żadnej ochrony tylko jak się padnie to 60 minut ochrony !!! Ochrona powinna być:
Tabaluga napisał/a:
-Karczmie
-Mapa Świata
-Mapa Samamandri
a Walki i Pojedynki :
-Podziemie i Tylko podziemie
Nie umiesz walczyć? TO NIE WALCZ I ZAMILKNIJ.
A to dlaczego ma zamilknąć?
On tylko wypowiedział swoje zdanie i zarzucił swój pomysł.
Podaj sensowniejsze argumenty a nie:
:569: NA CAŁEJ MAPIE POWINNA BYĆ OCHRONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty juz tam skoncz tak krzyczec za to warn'a powinienes dostac;) Czlowieku nie jestes jedyny w tej grze I to ze ty tak chcesz to nie oznacza, że tak ma byc:) Tych co expia a nie walcza jest zdecydowana mniejszosc;) Jezeli moglbys uratowa 10 000 ludzi albo 100 to co byś ratowal?:P
Ochrona powinna być tylko w lokacjach w których znajdują sie bossy wymuszajace ich pokonanie do dalszego przejscia gry
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.