Ludzie. Nie bądźcie egoistami. Nie wszystkim graczom tylko "solo" w głowie i duża część chce grać dla przyjemności w walce z potworami a nie z graczami, u których co 2 to noobstat...
Teraz to mnie rozbawiłeś... ; )
Może ktoś walczył na mniejszych lvlach?
A teraz dużo osób przerzuciło się na grę na lvl, zdają sobie sprawę jakie są konsekwencje po przegranej.
To nie 10minut odrabiania.
[quote="Vist0"]Teraz to mnie rozbawiłeś... ; )
Może ktoś walczył na mniejszych lvlach?
A teraz dużo osób przerzuciło się na grę na lvl, zdają sobie sprawę jakie są konsekwencje po przegranej.
To nie 10minut odrabiania.[/quote
To mam taka propozycje:) Niech tomi umiesci w newsach w grze, ankiete czy gracz woli expic czy walczyc. I zobaczymy co z tego wyniknie:) Pasuje Ci?
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Ja powiem tak jestem za zniesieniem tej ochrony życie na salamandi wymiera bo już nie ma gdzie walczyć a jak ktoś chce wlaczyć na hl lvl to anty jest więc lipa z takich walk powinoo byc jak kiedyś bez ochrony i tyle a to że traci się więcej expa to chyba logiczne bo hl lvl nie bedzie dostawał za walke 10k expa to jest motywacja dla graczy żeby znów zacząc grać teraz ma wejść up powinoo to ruszyć trochę znów grę ale ta ochrona powinna zniknąć sam mam problem z tą ochroną przez ostatnie 2miechy zawalczyłem tylko z 3 razy... bo jest ochrona a jak ktoś walczy to anty i co z takiej wali lub odp nie walcze bo .... i tamo... bez sęsu walki na tym świecie by znacznie ożywiło grę więc raczej administacja powinna to wziąść pod uwagę 1 rok ochrony to chyba aż za dużo...
W związku z tym, że temat został otwarty, też chciałbym swoje zdanie na nowo wyrazić.
Mam na s1 konto 198 lv. Nie walczyłem od 3 miesięcy, albo i dłużej. Albo anty, albo [Nie, bo... nie]
Strasznie gra na Salamandrii zmarkotniała, podczas wstawienia tego update'u powinna być usnięta ochrona na Całej Salamandrii oraz na Mokradłach - Północ.
Zwiększyłoby to liczbę walk.