Moja drobna propozycja to dodanie do "szukaj" opcji "sortuj wg daty założenia postaci" Żeby można było szybko sprawdzić kto kiedy założył postać. Takie byle co, ale nikomu nie zaszkodzi.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Możliwe ale nic konkretnego nie wnosi do gry więc po co zawracać "gitarę" Twórcy?
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Ja bym raczej dodal mozliwosc wstukania czegos takiego, ze np szukamy po ilosci ranku, ale z zaznaczeniem, ze ostatnia data logowania to np nie wczesniej niz xx.xx.xxxx
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Żeby można było sprawdzić kto kiedy założył postać, kto ma najstarszą postać na danym świecie.
Natomiast, mnie się podoba, zawsze możnaby było zobaczyć kto, od kiedy gra, rzeczywiście byle co, ale pomoże... Zgadzam się WojMroku, to często się przydaje...
_________________ Gospoda : Szynnal
Stan konta : 109G