Wiitam. Gdy gram w mfo to wyświetla mi się informacja żeby pobrać wtyczki żeby reklama na dole się wyświetliła (gry wyświetla mi się ta informacja to całe mf mi się tak rusza ;d ) jak nacisne x to wtedy tak 2 sekundy nie ma informacji a potem znowu się wyświetla... (nie wiem czy to błąd w mfo czy też błąd firefoxa..) jak napisałem w temacie jest jeszcze jeden błąd otóż jak gram w mfo to np. zacina mi się potem zamiast strzałki na ekranie (myszki) robi się takie kółeczko że się ładuje a potem jak coś nacisnę to cały firefox robi się szary i się wyświetla mozilla firefox has stoped working i wyłącza mozille ;d
Gra powinna działać zarówno na FF, Operze > 9.63, IE6,7,8 i Chrome (najszybsze)
Jeśli masz problem z wtyczką, to sprawdź czy nie masz włączonej opcji odtwarzania muzyki (może sprawiać problemy), ewentualnie inny dodatek do FF powoduje konflikty, bądź też jakiś program blokujący skrypty/antywirus/robak w przeglądarce itp.
dodam też, że zainstalowany dodatek FireBug (nawet wyłączony) może sprawiać problemy. (to najlepszy zamulacz Firefoxa jaki widziałem, po dłuższym użytkowaniu potrafi przyswoić nawet 1GB ramu - choć przy dewelopingu niezastąpiony)
zainstalowałem chrome i w ogóle szybciej się chodzi gościem itd. wkurzający komunikat się nie wyświetla a gra się nie zacina Pozdrawiam i temat do zamknięcia