co do questa zgadzam się ale czy byliśmy grzeczni to nie do mnie !!
Może ci, którzy mieli w tym roku bana na więzienie to nie dostaną prezentów !!
Ci co grzecznie byli dostają albo jakąs nagrodę a ci co nie to dostaną Nic !!
chodzi mi też o czat którzy przeklinali to nie dostają ci co powtarzali tą samą wypowiedź dostają ( ci co powtarzają wypiowiedź z przekleństwem nie dostają !!)
Ja tak proponuje tylko
Żeby wszyscy opanowali tą agresję tym że nie dostaną eq czy questa
Hmm średnio 10% Upka jest na tydzień. Myślę, że Pan Admin nie wyrobi się na 6 grudnia. Dobrze by było jakby upek zaistniał w święta, albo też na sylwestra (ważne, żeby był w tym roku).
[ Dodano: 26-11-2009, 08:59 ]
Ale mogę się mylić:D
Skoro Tomi napisał, że będzie 10 nowych bossów, to czemu nie dołożyć 11-go ?
I tak niewielka cześć graczy będzie mogła je pokonać ze względu na level, tak więc niech ci z małymi levelami też będą mieli jakąś radochę z tego upka, myślę, że taki mały quest z Yeti nie zaszkodzi nikomu, a nie kosztowałby wiele pracy
no to w upkach jest głupie,niskie lvl niemaja praktycznie co zabić a tak to sobie coś zabijom a co 200 lvl zaszkodzi wrócic np. pod eternie 50 ruchów i 1kk mnie i innych niezbawi oo!
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 24-12-2009, 13:03
Dla 200lv nie ma takiej frajdy jechać specjalnie na Arkadię, żeby wziąć na hita bossa, który jest na 10lv. Na low lv jest pełno bossów - co jakiś czas są zresztą dodawane (Królowa Szerszeni, Sowy, Dzikus, Ferdyunand itp.), a na hl nie ma nic. Skończyłeś fabułę i koniec - nawet nie masz graczy do walki.
Dla 200lv nie ma takiej frajdy jechać specjalnie na Arkadię, żeby wziąć na hita bossa, który jest na 10lv. Na low lv jest pełno bossów - co jakiś czas są zresztą dodawane (Królowa Szerszeni, Sowy, Dzikus, Ferdyunand itp.), a na hl nie ma nic. Skończyłeś fabułę i koniec - nawet nie masz graczy do walki.
No właśnie. Jestem za żeby dodać nowego bossa, ale obedzie sie bez niego. Ale te wasze teorie żę lowlvl nie maja nic do zabijania są bezsensu. Tak np. ja mam 161lvl i co? Skończyłem fabułe i czekam na upka, nie ma nic do roboty. A takie 200lvl-e? Czekają miesiącami na upka, wiec nie przesadzac ze male lvl-e nie maja nic do pokonywania, bo to nie prawda.
Według mnie najlepszym prezentem na świeta byłby update. Ale to już niemożliwe