Może i przyjemnie by było patrzeć jak taki Hades spada na hita ale jest to niezbyt klimatyczne...
O ile potwory w arenach można wyjaśnić to już bossy?
Zdecydowanie jestem na nie.
Pomijając klimat to co z np. Tharangiem w Hades?
Gdyby dać go do areny to wtedy byłby problem bo każdy kto by go na arenie pokonałby to wiedziałby że już ukończy grę.
Gdyby coś takiego miałoby powstać to tylko po ukończeniu fabuły ale i tak jestem sceptyczny co do pomysłu.
Zbyteczne, to oczywiste, że z czasem jak zdobywasz kolejne levele stajesz się silniejszy, a o ile ??? To już wynika ze statystyk, wystarczy spojrzeć. Nie zawracajcie adminą głowy pierdołami i tak prace nad upem idą powoli, gdyby spełniali tego typu zachcianki, na najbliższego upa poczekalibyśmy jeszcze ze 3 lata
Sorry za porównanie, ale np. w Metinie jak się bossy pokonuje to one ciągle tam stoją, możesz z nimi walczyć ile chcesz bo za chwile i tak się pojawią - to moim zdaniem nie jest w ogóle klimatyczne. Ale żeby taka arena była to spoko pomysł, np. w ostatnimmieście byłaby zwykła "Arena" i np. "Arena pokonanych" czy jakoś tak
Nie zawracajcie adminą głowy pierdołami i tak prace nad upem idą powoli, gdyby spełniali tego typu zachcianki, na najbliższego upa poczekalibyśmy jeszcze ze 3 lata
ale to nie ma sensu kończąc grę zapewne bedziesz miał kolo 200 lvlu albo i większy i walka z takim Rapsem 3 czy Śnieżnym Golemem była by bezsensu więc to raczej jest zbędne
Czemu nie?
Pamiętam, jak Admin testował nowy silnik gry i każdy user mógł sobie na serwerze testowym grać od nowa, jaka była frajda, jak Mistrz Solidus padł w walce, wszystkie bossy po kolei od nowa.
Jak dla mnie to by było fajne rozwiązanie, zawalczyć sobie jeszcze raz ze wszystkimi bossami, tak dla frajdy ;P
no tak ale tam bylo milion ruchów i od początku granie to co innego nmiż walczenie z bossem ( wq moim przypadku na 230 lvlu) z np Śnieżnym Golemem.
Swoją drogą chciałbym aby po ukończeniu gry można bylo jeszcze raz zacząc grac z tym "milionem" ruchów i jeszcze raz przejeść fabułe bo kurde połowy już nie pamiętam ;p
ARENA WALK BY SIĘ PRZYDAŁA !! ZE 7 RAZY BYŁEM NA LECHU KINGU I CIĄGLE MNIE BRAŁ NA 2X HITY TAM SĄ JUŻ SŁABE POTWORKI NA MÓJ LEVEL BO EXPIE POD URKADEN I MUSZĘ TRACIĆ RUCHY CO LV MUSZĘ BIEGAĆ DO NIEGO I SPRAWDZAĆ CZY GO POKONAM !!! TAK SAMO JAK Z DZIKUSEM !! PRAWIE CAŁE SIĘ RUCHY TRACI JUŻ DOSZLIŚMY DO DZIKUSA I ATAKUJEMY GO I LECIMY NA HITA !!!! I MUSIMY WRACAĆ I ZNOWU EXPIĆ !!!
ARENA WALK POWINNA BYĆ W KAŻDYM MIEŚĆIE NP: W ETERNI TO BYŁ BY RAPS I KRÓLOWA SZERSZENI W LANGEBURGU : DZIKUS,LECH KING,KAMIENNY NIETOPIERZ TAM JAK KOŁO ZAMKU SĄ BLISKO BOSSY TO POWINNY BYĆ W ZAMKU ARENA DO NICH CZY ICH POKONAMY CZY NIE ! WIĘC W KAŻDYM MIEŚCIE POWINNA BYĆ ARENA Z BOSSAMI KTÓRE SĄ BLISKO ZAMKU TAK SAMO Z POTWORAMI PONIEWAŻ W ETERNI NA ARENIE NIE MA DZIKÓW A TU WAM POWIEM ŻE SĄ W LANGEBURGU I NIE WIEMY CZY PADNIEMY CZY NIE