20 minut nie wystarczy na bieganie z karczmy do karczmy. Na tym polega wiedza posiadana
Czyżby? Ja biegałem liczyć krzesła i II miejsce. Test warto zrobić. 20 minut pasuje,
tylko mniej możliwości odpowiedzi, wystarczy A,B,C,D ewentualnie E jeszcze.
Co do pytań: Podobne do tych co były ostatnio.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
w I tescie byly otwarte i to nie stanowiło problemu, tylko dłużej się czekało. Spieszy ci się gdzieś?
Głupota ludzka nie zna granic..
Nie po to Mapy stworzył taki system, gdzie można uzyskać wyniki zaraz po zakończeniu turnieju, aby wracać do tego przestarzałego systemu i siedzieć później godzinami po nocach i sprawdzać te bzdury.
A co do pytań test będzie zapewne po update więc masa nowych pytań się znajdzie
Lego, jak update będzie . Proste algorytmy mogą być np jak się liczy witalność czy celność itp. Proponuję 50 pytań i 25 minut czasu. Najlepiej jakby pytania się nie powtarzały z poprzednich testów. No oczywiście, żeby też nie było bugów w MFO, bo jak wszedłem do karczmy Eliar policzyć krzesła, to mapa mi się zabugowała i na żadnej przeglądarce nie dało się jej wczytać (więc troszkę pkt straciłem)Dobrze by było jakby nie było żadnych pytań o wejścia do lokacji nie znajdujących się na mapie świata Data testu: 1 marzec 2010
_________________ Nooby są wśród nas tylko ich nie dostrzegamy