Chłopaki dobra biore sie za gre, bede cala noc siedziale, i cały czas OberstDorf, tak żeby być pierwszym w naszym teamie. Wilu graty ładne skoki oddałes. Ja miałem 151,i cos pkt za jeden skok - 138,5 metra i świetne noty, ale drugi skok zwalilem cos skoczylem 126 i nie poprawilem mojego rekordu..
miałem 151,i cos pkt za jeden skok - 138,5 metra i świetne noty, ale drugi skok zwalilem cos skoczylem 126
Hehe też miałem 151 pkt za pierwszy skok, drugi nie tak bardzo zmaściłem, ale nie najlepszy (144pkt)
Ogółem na Oberstdorf jestem 2, został mi jeszcze wolfik do pokonania
Bo musisz skończnie znać na pamięć. Wtedy już mniejwięcej pamietasz co kiedy masz przycisnąć, chociaż czasem troche wiatr psuje szyki, bo niby nic od niego nie zależy, ale czasem można zauważyć... Musisz też wybrać dobrą skocznie mi w Oberstdorfie idzie dobrze - moj rekord to 139,5m ustany, ale nie telemark.. A narazie to jestem 2 w ranku klubowym na Oberstdorf, sprobuje przez nocke zdobyc ponad 300 pkt... A potem biore się za Garmisch-Partenkirchen... Nie lezy mi ta skocznia oj nie..