Kolejny pomysl moim zdaniem niepotrzebny i bezcelowy a czy jak w wiadomosciach nie bedzie sie zamieszczalo napadow na banki itp to bedzie tego mniej ? NIE ! jesli chcesz byc najwiekszym przestepcom i zakonczyc gre szybciej niz zaczoles to taki wybor tego kogos. Niech przeklina itp mnie to nie przeszkadza w ten sposob pokazuje tylko brak kultury, a co do innych przestepstw to wiekszosc jest z glupoty innych
Podejrzewam, że większość zamieszania jest z powodu tych bardzo długich kar. Tak więc informuję, że kilka dni temu zabrałem się za nich wszystkich i ... za jakiś miesiąc wszystkie konta zostaną skasowane bo chyba wszyscy posiadali multi. Wiadomo, że jak już drugie multi to ban i konto do kosza.
Z tego też powodu uważam, że dyskusja nad zlikwidowaniem listy chyba jest już nieaktualna.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).