Przydatne ,można zaoszczędzi RanQu jak jakiś głupi n00bek cię zaatakuje
Jeśli dajesz się zaatakować bez mixów, to raczej ranker z Ciebie żaden... więc nie wiem czego Ci szkoda? 10 punkcików?
A pomysł jest dobry raczej dla początkujących graczy, dlatego też powinna być opcja wyłączenia go (ukrycia tego okienka).
B.dobry pomysł gratuluje Soft .
To moze byc kluczowe np.przed walką z bossem mój przykład chce walczyc z Aquaticiem a Tu co ? nie ma miksów ... ;D Zdecydowanie na TAK
Bardzo dobry pomysł, ciagle forum zalewane jest masa pomysłów ale wiekszosc jest nawet nie godna uwagi ale ten jak najbardziej popieram. Tak jak napisal magik proste i przejzyste. Mam nadzieje ze wejdzie do gry
jeśli miałoby to wygląać tak jak na obrazku to jestem całkowicie na tak, bo przy wyłączeniu automatycznych raportów ciężko domyśleć się, że nasz gem włąśnie awansował lub nie mamy miksów.Bardzo pomocne
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 07-01-2010, 21:49
Niepotrzebne moim zdaniem, jak ktos jest za leniwy zeby sprawdzać stan plecaka to juz jego problem, a gra bedzie pozerała coraz wiecej pamieci i zwyczajnie zmniejszy sie jej wydolność, niby niewiele ale zawsze.
Misiopysio może ty jesteś niepotrzebny jestem za ponieważ muszę włazić do plecaka i patrzeć czy mam skóre dzika czy nie i tak samo z żądłami szerszenia zanim przejrzę czy mam to już zostanę zaatakowany
a tak jak by to było to bym wiedział ile mam skór i czy ją zdobyłem i bym wiedział czy gem awansował czy nie więc jak powtarzam jestem za żeby było takie coś na dole pod Czatem każdemu zapewnie się przyda takie coś jak mówi Soft już nawet w tym temacie widać że większość osób chcę taki sprzęt to ja też
ale problemem największym to jest że Administrator nie bedzie chciał wgrać to do gry lepiej się za to bendę modlił żeby dodał bo raz jestem przy dzikusie a tu cooo 5 mixów życia ?
Niepotrzebne moim zdaniem, jak ktos jest za leniwy zeby sprawdzać stan plecaka to juz jego problem, a gra bedzie pozerała coraz wiecej pamieci i zwyczajnie zmniejszy sie jej wydolność, niby niewiele ale zawsze.