może nie każdy się rzuca na bossów na niskim levelu ale wyznacza to ile minimum potrzebujesz obron, speeda itd. a jak chcesz to wbijasz parę leveli i pokonujesz go bez większych problemów..
szkoda że tylko do lecha/ferdka
ale się temat rozruszał
Ostatnio zmieniony przez Cannot 14-05-2009, 19:56, w całości zmieniany 1 raz
Lekko mówiąc, te statystyki nie są takie złe, przy dłuższych próbach udało mi się pokonać Dzikusa na 13 poziomie, ale nie obyło się bez kawałków kaktusa. Szczerze mówiąc nie robi mi różnicy, czy pokonam Dzikusa na 13 czy na 20 (ale to ja).
Nawt dobre te statystyki, próbowałem pokonywać na nich bossy rapsa mi się udało , sowy już nie
Ale same statystyki nie wystarczają do pokonania tych bosów na tak nickich lw trzeba mieć jeszcze wiele innych żeczy.
Ja na rapsie sie wylozylem na 4 lvl, chociaz walczylem troche, ale postanowilem ze dam sobie spokuj.
Wbilem 7 czy nawt 8 i go pokonalem bez wiekszego problemu, palac nawet nie wielka ilosc HP potow.
(Jestem wojownikiem).
Jesli ktos chce byc hardkorem i bic wszystko na jaknajnizszym lvl to prosze bardzo, ale to chyba nie jest dobry sposob - chyba ze ktos jestz elity
Nawt dobre te statystyki, próbowałem pokonywać na nich bossy rapsa mi się udało , sowy już nie
Bossy mają zmienne staty, rano możesz padać na hita, po południu rozwalasz je bez problemu, także radzę probować o różnych porach dnia, jeśli ktoś je pokonał na X lv, a nam się nie chce udać. Skoro komuś się to już udało, musi to być możliwe.
Otóż.. te staty są dla maga a nie dla wojownika ....
a co do rapsa ..
można go pokonac na 3 lvl tylko dobre staty trzeba miec ;D
myślę że ..
żywotnośc 20
witalnośc 30
tyle chyba starczy na pokonanie rapsa ;> jeśli nie to pomyliłem się ;D
ale jeśli tak się będzie dawało to trochę wstyd, bo ..
leech king na statach :
Żywotność 30 (+4%)
Siła 40 (+0%)
Witalność 70 (+4%)
Magia 10 (+0%)
Inteligencja 110 (+0%)
Szybkość 10 (+0%)
Szczęście 10 (+0%)
jest prawie nie do pokonania
i to jeszcze na 22 lvl ;D
więc najlepiej dac w speeda do 100 i gdzieś do 30 lvl bedziemy miec z tym spokój
i jeszcze z 1600 Hp na 22 lvl-u miec ;D
a dalej to jak uważacie ja dałem staty dla wojownika ;D
Ja co do tego pomysłu mam sprzeczne uczucia.
Z jednej strony staty na bossy są ok i jak ktoś będzie zgodnie z nimi postępował to na pewno będzie sobie radził, ale z drugiej strony radziłbym zaniechanie dalszego pisania tego "projektu". Rozdawanie stat jest tak właściwie sensem tej gry i jeśli wszyscy nowi zaczęliby postępować zgodnie z nimi, nigdy nie zrozumieliby czym tak na prawdę jest ta gra.
Ok możecie mówić, że się czepiam, że nikt ich nie zmusza, ale zauważcie, że wiele gier MMORPG posiada na forach tzw. opisy buildów, tam postępowanie zgodnie z nimi jest rzeczą oczywistą, w mf jest przecież zupełnie inaczej