klikacie kółeczkiem do myszy na mapie przejeżdżacie w prawy dolny róg i możecie suwakami chodzić expić tak można xxx razy szybciej : P Oczywiście zgłaszam odrazu po wykryciu jako uczciwy gracz ^^
_________________ Przed upem chciał ze mną walczyć 1/100 woj : > teraz każdy mi zaśmieca pw woj ^^
Potwierdzam mam dokładnie tak samo
Tylko że nie mogę chodzić szybciej ani wolniej . jak tak zrobię to po prostu obraz jest taki jak u Ciebie i nic więcej
na czym polega to niby przyspieszenie expienia? Nie sądzę, aby to dawało jakiekolwiek korzyści.
Zresztą to co rozgrywa się w warstwie przeglądarki można odpowiednimi wtyczkami modyfikować do woli, ale to i tak nic nie da.
Może i zapieprzasz ale expa chyba nie zbierasz..
Nagraj filmik bo u większości to nie działa.
z przeglądarki raczej ciężko będzie ; p i jest to nieopłacalne bo postać pada za szybko bo trzeba się normalnie co ruch leczyć byle by w mfo 3 nie była mapa na podstawie scrollingu sugeruję : )
_________________ Przed upem chciał ze mną walczyć 1/100 woj : > teraz każdy mi zaśmieca pw woj ^^
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).