Wysłany: 15-01-2010, 09:47 Sortowanie i ilosc gemow.
Mogly byc juz takie/podobne propozycja.
Upek sie zbliza, wiec mam prosta do wykonania propozycje, polegajaca na tym, ze w plecaku->gemach po pierwsze, bylyby zliczane gemy (jesli Tomiemu by sie chcialo, mogloby byc tak, ze po pierwsze:ze wzgledu na rodzaj (ofensywne, leczenie, wspomagajace), po drugie podkategoria wspomagajacych (wytrzymalosci, hp+, mp+ itd) a po trzecie ze wzgledu na lvl (masz xx gemow na 1lvl, xxx na 2lvl etc).
A takze, warto by bylo podliczyc wszystkie gemy i jakas informacje dac w plecaku->gemach.
Jesli nikt nie ma nic do dodania to zamknij, mam nadzieje, ze wraz z upem propozycja wejdzie do gry.
Trzeba było sprawdzić.
Cytat:
2. Zanim napiszesz swoją propozycję, przeszukaj (Szukaj) dział Propozycji i sprawdź czy ktoś już nie proponował Twojego pomysłu (dozwolone jest odświeżanie starych tematów, ale tylko wtedy, jeśli masz coś do dodania, a ta kwestia nie była poruszana). Szczególnie karane będą osoby, które przyznają sie do swojego lenistwa (np. 'Jeśli ten temat był, to sorki'). Moderatorom proponuję ostrożnie podchodzić do karania za ten punkt - niektóre propozycje faktycznie nie jest łatwo znaleźć.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem