Wpadłem na taki pomysł że by gm robił co miesiąc co dwa dzień z podwójnym expem. Na pewno gm sam by na tym zarobił bo gracze wysyłali by sms na MF żeby doładować se punkty i wbić więcej expa. Co wy myślicie na ten temat?
nie gm, tylko Admin
ja bym do tego dodał, jeszcze w każdym mieście lokacje, na której występują mobki, takie jak w okolicy i tylko tam exp x2. wejście na tą lokacje wynosiłoby równowartości 10% naszego expa, i moglibyśmy expić tam przez np. godzinę. a z mobków tylko exp x2 reszta normalnie lub nawet nieco zmniejszone wartości.
Ostatnio zmieniony przez 3siu 17-01-2010, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie ma szans by coś takiego weszło.
Exp * 2 = złoto *2
Złota za dużo i tak już jest.
Po to są ograniczone ruchy i ograniczenie levelowe.
A teraz na koniec gry miało by być wprowadzone exp*2 a inni gracze co musieli z 2 lata wbijać 200v to teraz ktoś ten sam v w kilka miesięcy wbił.
dlatego napisałem, że byłoby to płatne (odciągnięcie złota) być może mniejsza jego ilość w zamian za większą ilość expa
oj uwierz, że nie w parę miesięcy, jeżeli byłoby to 1-2 dni w miesiącu
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Wpadłem na taki pomysł że by gm robił co miesiąc co dwa dzień z podwójnym expem. Na pewno gm sam by na tym zarobił bo gracze wysyłali by sms na MF żeby doładować se punkty i wbić więcej expa. Co wy myślicie na ten temat?
Nie ma takiej możliwości, byłoby to nie uczciwe w stosunku do innych graczy którzy ciężko pracowali na lvle.
Dlaczego w zakazanych nie ma propozycji nt. tzw "szybkich światów i pomysłów z nimi związanymi..?