Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:40
Aktywny podgląd przy rozdawaniu statystyk
Autor Wiadomość
Levusek 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 182
Wysłany: 25-01-2010, 10:21   Aktywny podgląd przy rozdawaniu statystyk

Przez mój głupi błąd muszę dokupić MP+, bo mam za mało many po resecie statystyk, moja pomyłka..

Propozycja polega na aktywnym podglądzie zmian HP i MP z automatycznym uwzględnieniem bonusu z gemów założonych w danym momencie. Wyeliminowałoby to takie błędy jak mój...

Piszę poprawnie po polsku.

Matticzek
Użytkownik

Level: 85
Wysłany: 25-01-2010, 17:52   

wystarczy dodawać po jednej statystyce i nie ma tego problemu, ale pomysł byłby dobry, ale wtedy nie można byłoby zobaczyć ile dają dane gemy, chyba że byś zdejmował za każdym razem

Dudzin18
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Dudzin18
Level: 134
Świat: 3
Wysłany: 25-01-2010, 18:12   

Fakt pomysł malutki ze szczegółem ale nie jest co prawda zły ? może przecież ładnie dopieszczać grę a wygoda naprawdę się przydaje :P

Aquagen 
Użytkownik

Nick: Aquagen
Level: 71
Świat: 6
Wysłany: 25-01-2010, 18:29   

Jak ja robiłem resa, to celem było 6k hp :> zrobiłem sobie 130 żyw. i było za mało (już z gemami) dodalem jeszcze 5 i już :) Mp, nie nosze MP+ więc nie moj problem ;> ale zrobilem tak jak z hp :D

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 27-01-2010, 11:15   

Już nie macie czego proponować, tylko takie pierdoły? Zdejmij gemy, dodaj tyle ile uważasz za stosowne, załóż gemy. Jak nie wyjdzie Ci tyle ile miało wyjść, to dodaj jeszcze trochę i po problemie.

Sage 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 27-01-2010, 13:00   

Wszystko da się policzyć na - kalkulatorze.

Do kalkulatorów Kactuzza, dopisałem kalkulatory wyliczające takie rzeczy o których ty piszesz, możesz na spokojnie sprawdzić ile czego będzie, ale nie wgram tego na serwer, w sensie nie miałem tego w planach.

Wejdź w temat "Systemy rządzące grą" czy jakoś tak. Tam masz wszystko co ci się przyda,
ale co do pomysłu to jestem na TAK, bo przydało by się coś takiego. Koszty usług nie są takie tanie, gracz powinien mieć jakiś komfort wkońcu :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi