Przez tą zmianę nie opłaca się coraz bardziej grać magiem! Zamiast wprowadzić jakieś udogodnienia dla magów, [dlatego, że jest ich znacznie mniej niż wojowników], to jeszcze bardziej się im utrudnia grę.
Co za bzdety, ja grałem magiem i non stop narzekałem na zbyt małą ilość tur (a byłem dość dobry ), bo ratowała ona większość wojowników z którymi walczyłem
Jejku, wbijcie kilka lv. i po sprawie. Czym wy się tak przejmujecie? Walkmen dobrze wam powiedział, skoro chcecie grać na małym lv, to szykujcie się z tym że przez te limity możecie zbierać baty.
@up
Popraw celnośc.
@upx2
Daj sobie mane do 102mp i po sprawie.
@edit
Clade, gdybys pomyślał to byś wygrał, zobacz tą walkę i wyciągnij wnioski. (chodzi mi o twój atak)
Ostatnio zmieniony przez Aquagen 25-01-2010, 14:05, w całości zmieniany 2 razy
Żal nawet z kaktusami brakuje mi przedmiotów do leczenia
To się broń tylko atakuj! Jak chcesz wygrać to cały czas atakuj i to porządnie.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Problem nie leży w systemie tylko w przyzwyczajeniu magów do taktyki "na remis".
Przecież jeśli w 30 turach wygrywaliście bądź przegrywaliście to ta zmiana w ogóle Was nie dotyczy. Ciągłe remisowanie jest pozbawione sensu.
a zresztą nie skumałem że resnołem staty na bossy teraz miejsza z tym ale szkoda bo na 6-7 lvl były fajne statki teraz już się tym nie pobawi człowiek na innych światach
_________________ Przed upem chciał ze mną walczyć 1/100 woj : > teraz każdy mi zaśmieca pw woj ^^
Wszyscy tutaj są tacy "Pr0" ,a każdy gówno umie tylko gadać kurwa
Ty za to jesteś największy pr0 (widać po twoich walkach)
Poza tym skąd ten bulwers? Bo przegrałeś walkę? bo zwiększyli limit tur? Jeżeli wcześniej nie umiałeś rozdawać dobrze statystyk i przegrywałeś to teraz będzie tak samo
@down: Wystarczą te dwie które podałeś (1 w tamacie, 2 na sb).
Ostatnio zmieniony przez cybershot 25-01-2010, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Ty za to jesteś największy pr0 (widać po twoich walkach)
Ile widziałeś moich walk ??
Wystarczyła ta 1 żeby można było stwierdzić że nie ogarniasz. Cyber dobrze ci napisał (wow 1 raz się z nim zgadzam ;x ) Skoro dawniej nie umiałeś ułożyć statystyk i przegrywałeś, to limit tur nie ma tu nic do powiedzenia.
@Clade
Skończ już ten offtop, Michul mnie nie lubi ;> więc jak wejdzie to rypnie ostra każdemu w tym mnie, co oznacza że dostane knebel ;>
A zemu jak mam 2 lvl jestem w rankingu na 1700 miejscu ? Nie walcze nic , wibjałem tylko atry ^^ Goście konta pokasowali czy coś ^^ a co do 50 tur ustawcie se dobrą inteligencje tak by was dobrze leczyła !!!!