Hmm, to rzeczywiście jest duża zmiana. Zmiana wymagająca nowych taktyk wielu graczy, a szczególnie magów. Dla mnie to obojętne czy będzie 30 czy 50.
Jednak na początek można spróbować z 40 jak wyjdzie lepiej to zostawić.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
MapY [Usunięty]
Wysłany: 25-01-2010, 16:47
Ta zmiana nie wiele robi dla LowLv jak napisał Tomi, więc zamykam. Chyba że ktoś w jakiś sposób udokumentuje mi że jest inaczej niech napisze na PW a odblokuje temat.
Ludzie załapcie jedną prostą rzecz. Limit tur został zwiększony po to, żeby nie było ciągłych remisów czyli po to, żeby wyłonić lepszych graczy... skoro ktoś musi wygrać - wygra lepszy. A wy gadacie, że gra się sypie. Nie potraficie grać na pvp, grajcie na lvl - proste.
Aquagen napisał/a:
Miałem więcej ranq niż ty możesz sobie wymarzyć synku ;>
Mnie osobiście pasuje 50 tur. Nie wiem dlaczego tak narzekacie - teraz macie szanse na pokazanie, że jesteście najlepszymi graczami.. 50 tur wyłoni teraz dobrych graczy, ponieważ bardzo ciężko będzie zremisować. Dostaliście darmowego resa ze względu na zmiany w grze więc nic jak pomyśleć i zrobić dobre staty
moim zdaniem to dobry pomysl z zwiekszeniem ilosci tur
jest to dobre dla high lvl ale za to dla malych lvl to szkodzi, ale jest rozwiazanie moim zdaniem powinno zostac wprowadzenie wyboru ilosc tur w pojedynkach wygladalo by to tak ze przy wyslaniu pojedynku wybieralo ile trwalo by rund
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 25-01-2010, 20:37
MichuL napisał/a:
cały update także jak ta zmiana był robiony pod kątem high lvl, a nie low lvl z miksami lv1 czy lv2, a tam 30 tur to za mało
Na nizszych levelach walk jest zdecydowanie więcej, poza tym czemu od razu 50? nie lepiej było zwiekszyć do 35 góra 40 na poczatek? Albo tak jak ktoś napisał zwiekszać ilosc tur w wyzszych przedziałach leveli.
30 rund to faktycznie czasem było mało ale w zasadzie tylko w walkach dobrych graczy, słabsi i tak nie wytrzymują wiecej niz jakies 20 rund.
A pisze to jako woj.
Ale napiszcie konkretnie dlaczego tak bardzo chcecie, żeby były remisy?
Jeśli wcześniej nie mieliście remisów to teraz NIC się dla Was nie zmieniło, a jeśli mieliście remisy to chyba dobrze że już ich nie ma - po co walczyć w walkach gdzie nie ma rozstrzygnięcia?
Ale napiszcie konkretnie dlaczego tak bardzo chcecie, żeby były remisy?
Jeśli wcześniej nie mieliście remisów to teraz NIC się dla Was nie zmieniło, a jeśli mieliście remisy to chyba dobrze że już ich nie ma - po co walczyć w walkach gdzie nie ma rozstrzygnięcia?
Dla maga lepiej jest zremisować niż przegrać z wojem, który zawsze trafia i zadaje same krytyki > od 50% hp maga.