Ale napiszcie konkretnie dlaczego tak bardzo chcecie, żeby były remisy?
Jeśli wcześniej nie mieliście remisów to teraz NIC się dla Was nie zmieniło, a jeśli mieliście remisy to chyba dobrze że już ich nie ma - po co walczyć w walkach gdzie nie ma rozstrzygnięcia?
Dla maga lepiej jest zremisować niż przegrać z wojem, który zawsze trafia i zadaje same krytyki > od 50% hp maga.
No to trzeba zmienić taktykę na "wygrać" zamiast "przetrwać".
Dobra niech już zostanie to 50 tur Ale żeby było sprawiedliwie zresetujcie każdemu graczowi ranking niech się te n00bkio z TOP 30 nie cieszą Ewentualnie 4 serwer postawić...
Profesja: Wojownik
Level: 33
Wysłany: 25-01-2010, 21:55
Cytat:
Jeśli wcześniej nie mieliście remisów to teraz NIC się dla Was nie zmieniło, a jeśli mieliście remisy to chyba dobrze że już ich nie ma - po co walczyć w walkach gdzie nie ma rozstrzygnięcia?
Tomi chodzi o to, ze zmiana wpływa na skuteczność taktyk gry, teraz premiuje prostego cepa który wali mocno i w końcu zajeżdża przeciwnika, az trafi na mocniejszego albo takiego który zrobi unik i wali mu mocniej niz za 50% hp.
Trudniej bedzie zrobic dobrego rankera bo czasem z nietypowym graczem nie dało się wygrać wiec trzeba było z nim przetrwać i mniej bedzie skutecznych i ciekawych taktyk jak sadzę.
To proste i zrozumiałe że lepiej mieć remis niż przegrać tak ja układam staty remis ewentualnie wygrać : > ale ta ewentualność częściej wpada : >
_________________ Przed upem chciał ze mną walczyć 1/100 woj : > teraz każdy mi zaśmieca pw woj ^^
Problem nie leży w systemie tylko w przyzwyczajeniu magów do taktyki "na remis".
Przecież jeśli w 30 turach wygrywaliście bądź przegrywaliście to ta zmiana w ogóle Was nie dotyczy. Ciągłe remisowanie jest pozbawione sensu.
Tomi napisał/a:
Tomi napisał/a:
No to trzeba zmienić taktykę na "wygrać" zamiast "przetrwać".
Czy wy w ogóle czytacie co się do was pisze?
A co do narzekania wszystkich "pro" niskopoziomowców - czas zacząć wbijać poziomy...
W turniejach w ogóle nie ma ograniczenia tur, a nikt nie narzeka.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem