Wysłany: 26-01-2010, 05:24 większa ilośc mikstór w walce z potworami
Witam! Piszę tego posta pobnieważ mimio wysokiego lv mam problemy z pokonaniem 4 potworków (nie wyrabiam z leczeniem i mixy lv 6 nie są wystarczające),a podobo ten up miał by być na 200 lv.Więc zwracam się do adminów gry o zwiekszenie liczby miksów lub zmniejszenie 50 tur walki.
Nie prawda. Z tego co mi wiadomo to miało być dla graczy na około 220- 230 i tak większość testerów go przeszła. Po kombinuj z atrybutami i statami. Da się go przejść na Twoim lvlu.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
wiesz co mam po ponad 5k obrony tej i tej i siadam czasem z 3 to jest paranoja=.=.=.!!
Jeden z testerów na drugi poziom wielkiego krateru dotarł na 186 lvl i jakoś nie płakał. Dalej było już mu dość ciężko więc poprosił o doładowanie lvli i na 210 lvlu wszystko przeszedł.
Podejrzewam, że jest ciężko ale pomyśl jaką będziesz miał satysfakcję gdy to zaliczysz.
Powodzenia w przechodzeniu fabuły.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Wiesz Niewiem Gdzie Ty Expisz Ale Ja mam 164 Lv i żadko Dedam jak spotkam 4 Potworki ..;] A Co do Bossów To NaweT na moim Lv Da sie Pokonać 1 Bossa Przynajmniej Ja tylko Czekam Na miksy i ide na Bossy ;> Więc Niemówcie Ze Upek jest od 200 Lv Bo Dużo Graczy Na Takim Lv jak ja Rozwala po 2 , 3 Bossy:D