nie rozumiem czemu czachy zostały wycofane... wiem że gracze zbijali sobie expa i pewnie o to chodzi...
ale teraz nooby beż skrupułów atakują mniejsze lvle, może by szło wymyślić coś na podobe czach żeby jednak "noobostwo" znikło
Profesja: Wojownik
Level: 170
Wysłany: 26-01-2010, 20:40 Re: czachy
Nerus napisał/a:
nie rozumiem czemu czachy zostały wycofane... wiem że gracze zbijali sobie expa i pewnie o to chodzi...
ale teraz nooby beż skrupułów atakują mniejsze lvle, może by szło wymyślić coś na podobe czach żeby jednak "noobostwo" znikło
Wielce pokrzywdzeni nie jestescie,
pkt rankingowych nie tracicie i doświadczenia,
a macie szanse zyskać expa i pkt rankingowe,
tak wiec przestańcie marudzić i się dostosujcie do nowych warunków
Jakoś Fanatyko na s2, zawsze w tym widział korzyści... jego walki, praktycznie wszystkie są z +1lv, ponieważ prowokował ich na tyle że go atakowali Zawsze ranq miał bezpieczny
w tej chwili czesto wieksze lvle atakuja nizsze bo napewno staty testuja... a na nizszych wiadomo ze łatwiej
sami tez macie tescik wiec mozecie byc zadowoleni a prot pozwoli wam bezpiecznie postac na polu i atakowac kogo chcecie
Nerus udaję świętego a sobie przelewał z Nerus_ranq czachami rank : ] 60k dziennie wykorzystując błąd gry
czachami ranq przelewałem? niby jak... weź nie bądź śmieszny plotek nie roznoś, jak czegoś nie wiesz to nie klep bezsensu, niby jak miałem czachami ranq przelać? wytłumacz bo nie rozumiem
ps. niektórych to wkurza, że wyższe levele mogą atakować mniejsze i to jeszcze bezkarnie..
Kurde ludzie ale co tracicie przegrywając z lvlem większym !? Nic wiec o co tyle krzyku kiedyś było strasznie bo się traciło expa i rank a ludzie grali i się cieszyli.
Się pamięta czasy jak Fanatyko jak opetany atakował po Lagdenburgiem wszystko co mógł to była masakra ;p
Usunięcie czach - bezsens. Ciągle atakują mnie osoby o 4/5 lvl'i wyższe i zabierają kasę, której sporo nazbierałem... Przed upem miałem 5kk. Teraz mam 4.5... Coś jest nie tak. Od jednego z kolesi dostałem Pw, odpowiadające na moją prośbę o zaprzestanie ataków
http://iv.pl/images/ve5q4zhik9srshgwgs9.jp
Ich to tylko napędza... Nie ma kary - mogą robić co chcą. Tracę i kasę i szansę na expa, od równych lvl'i... BEZSENS
Nerus gadasz głupoty . Wtedy z tym programem partnerskich : OSZUKAŁEŚ JAK TRZEBA. Po wciskałeś wałków dla każdego , opłaciłeś ziomków aby potwierdzali i tyle.... Wiem dużo na ten temat i się nie wykręcisz.... Niby jak mogłeś przelewać na nerus_ranq z 130 level'u ranq ( czy jaki tam ) . Robiłeś czachy i wszystko , dlatego dla ciebie to przyszkadza , że teraz nie możesz już przelewać po przez czachy.... I duzo osób wie o tym , iż robiłeś te....
Dla mnie to nawet dobrze. Moge zarabiać kase na robieniu prota moim ns;em ... dla mnie pasuje.
_________________ Wita się z wami stary Kreate, może ktoś jeszcze pamięta .