Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:40
Kilka propozycji dot. gry i nie tylko
Autor Wiadomość
Aquagen 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Aquagen
Level: 71
Świat: 6
Wysłany: 01-01-2010, 18:12   

Alask napisał/a:
@Up Co do pkt. 8 się nie zgodze bo rzeczywiście jak wstane po 7 godzinach zataczam się jak pijak a jak bym pospał 14 godzin to bym był o wiele wiele żywszy... Więc nie wciskaj kitu ,że jak pośpisz 2 x więcej to niby nie jesteś silniejszy...

A ja się zgodzę z Cryptonem^^ 7h i się zataczasz? ukończ Gimnazjum i zmienisz zdanie^^ pośpisz 12h (naukowo) to 100% energii dla człowieka :) śpisz 14 znaczy że jesteś leniwy... (jak ja^^ )

@topic
z 1. Zgadzam się, ale co prawda to prawda, na starej stronie głównej było.
2.Filmiku nawet nie oglądałem, ale nie przeszkadza mi. I tak nikt tego nie ogląda( no prawie nikt, znajdzie się ktoś kto ma aż 1min 30 sek za duzo)
3. Zdecydowanie nie, jak już wspomniał Crypton, kto szuka pomocy ten znajdzie, gdyby ten pytajnik migał, to bym grał krócej:P
4. Mi tam pasuje :) Chociaż jedyne co zmieniam u siebie w profilu, to prezentacje & Avatar.
5. Ostatnio patrzyłem na chustę kiedy wchodzilem na polane na 5-8lv :P
6. Szczerze? Nie wiedziałem nawet że jest taki opis xD Ale urozmaiciło by to grę :>
7. Zdecydowanie na tak^^ Czasem mi się nudzi :P
8. Co za dużo to nie zdrowo, gdybym brał taki urlop po tym jak mi 3/4 graczy odpisze "nie walczę nie mam eq ( po czym stoją pod zamkiem, tyle że z protem :( ; reszta nie odpisuje)" To teraz miałbym na s2 ok. 5k ruchów :P

Rach5 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: ImmortalOne
Level: 6
Wysłany: 01-01-2010, 18:29   

A co myslisz o mojej grze o tej propozycji :?: :?:

real madryt xD 
Użytkownik

Nick: real madryt xD
Level: 222
Wysłany: 04-01-2010, 17:42   

Zgadzam sie z punktem 2 filmik jest do bani :P W reszcie punktow popieram to co napisal magik :)

Pione90
Użytkownik

Nick: Pione
Level: 137
Wysłany: 26-01-2010, 22:59   

Moim skromnym zdaniem przechodzenie raz jeszcze fabułki jest porządku ale bosy są za słabe wiedz tu nasuwa się pytanie czy można zrobić tak aby osoby które przeszły grę walczyły z tymi samymi busami które będą na poziomie bo jak narazie co widziałem to bosy idą na hita a to nie jest takie fajne wiedz proponuje te same bosy tylko dużo silniejsze

Lag 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 26-01-2010, 23:18   

przecież potem nie będzie już tak łatwo bo np. taki jednorożec będzie już miał 50% większy atak

minek123 
Moderator

Profesja: Mag
Nick: Jack Sparrow
Level: 260
Wysłany: 26-01-2010, 23:19   

Przypominam że to nie jest watek o wzmacnianiu bossów.

Pione90
Użytkownik

Nick: Pione
Level: 137
Wysłany: 26-01-2010, 23:21   

ale dla graczy z 200 lv nie bedzie robic ruznicy walną ni hita i koniec i bedąsie nudzic

[ Dodano: 26-01-2010, 23:21 ]
dobrze przepraszam

Tabaluga 
Użytkownik

Nick: Gumbas1994
Level: 24
Wysłany: 30-01-2010, 15:07   

Super propozycja :) wszystkie mi się propozycję spodobały :) pozdro

1.To moje konto główne pozostałe konta proszę zbanować/usunąć

Siekacz 
Użytkownik

Nick: Killer2ow
Level: 28
Wysłany: 12-02-2010, 14:38   

Pione90,
No nie spamuj :(
Anakin S.,
1.Na pewno zwiększy to licznik odwiedzin forum, bo niektórzy tylko grają na grze a nie piszą na forum :-D Tak więc jestem za :!:
2.2.5 gwiazdek? Nawet tego nie zauważyłem :P Ale jeśli ma taką ocenę, to na pewno odstraszy graczy jak mówisz :smile: Ogólnie za
3.No, duży to nie jest. Ale żeby nie przesadzili, że ten znak jest na pół strony, wystarczy 2-4 razy większy :roll: Za(o ile nie przesadzą z wielkością)
4.Sama nazwa chyba tłumaczy co to jest, jestem przeciw.
5.Ciekawe, tylko czy ktoś ma czas na to? Chyba nie :) Tu jestem za, o ile MAJĄ czas na to :wink:
6.Nie rób z tego Gladiatusa! To nie jest gra na kilka kliknięć :D Mi się podoba jak jest, więc jestem przeciw.
7.Interesujące, ale pewnie będzie dużo z tym roboty. Za, o ile będa dopasowane do poziomu gracza(żeby nie było trzeba zabić minotaura na 1-5lvl albo zabić osy na 75lvl :roll: :-D )
8.No nie wiem, nie mogę się zdecydować. Z jednej strony dobre, bo się PR nie marnują. Z drugiej strony, wolniej się regenerują więc nie wiem po co to... Tu się wstrzymuję bo nie wiem ani za ani przeciw
PS.Yay, poprzedni post był prawie 2 tygodnie temu a temat nie został jeszcze zamknięty? :lol: Za dużo emot dałem :shock:

Areen 
Użytkownik

Level: 10
Wysłany: 12-02-2010, 15:36   Re: Kilka propozycji dot. gry i nie tylko

1. Jedna prosta linijka do index.php :) Niby drobnostka, ale mimo wszystko może coś by to dało. Czemu nie ;)
2. Jak dla mnie lepsza była stara wersja strony głównej, a co do filmiku - zgadzam się, porażka. Dlatego zachęcam do powrócenia na stary układ strony.
3. Dla mnie nie ma znaczenia, jest wyraźny.
4. Po przeczytaniu wiadomo wszystko, nie trzeba nic wyjaśniać, bo tylko słowa się powielą.
5. Nie sądzę by to weszło, zbyt dużo roboty, ale myślę, że to można byłoby już uczynić w MFO3.
6. To jest planowane (chyba) w MFO3. Po za tym w tej wersji gry edycja miasta nie jest prostą rzeczą więc myślę, że to odpada.
7. Updatów fabularnych / questowych nie będzie więc i to nie wejdzie.
8. Nie ułatwiajmy gry ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi