To daj w lanceros w sklepie za np 1,1kk + mozliwosc kupna 10szt u romulusa.
Dobre bo albo kupujesz w sklepie drożej albo musisz jechać karawaną i traci się pkty ruchu.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Nie lepiej zrobić kilka opcji?
Poproszę jeden eliksir.
Poproszę 10 sztuk eliksiru.
Poproszę 50 sztuk eliksiru.
Poproszę 100 sztuk eliksiru.
+ Wrzucić do obozu za 1,2kk (opcjonalnie)
Nie lepiej zrobić kilka opcji?
Poproszę jeden eliksir.
Poproszę 10 sztuk eliksiru.
Poproszę 50 sztuk eliksiru.
Poproszę 100 sztuk eliksiru.
+ Wrzucić do obozu za 1,2kk (opcjonalnie)
Dla każdego coś dobrego
Też dobrze Ale, czy nie byłoby lepiej, gdyby było u Romusa tak jak napisałeś, a dodatkowo w sklepie za 1,5kk? Bo 1,2kk to trochę mało 200000G to w końcu mało kasy, więc dużej różnicy to nie robi.
Eliksiry można by dać w sklepie w jakimś mieście, a u Romusa np. 1 eliksir za x kawałków nefrytu - słyszałem, że trudno go zdobyć(sam nie zwracałem na to uwagi )
_________________ Kiedyś pisałem z konta wrobelekek ale zostało zhakowane...
Eliksiry można by dać w sklepie w jakimś mieście, a u Romusa np. 1 eliksir za x kawałków nefrytu - słyszałem, że trudno go zdobyć(sam nie zwracałem na to uwagi )
To już by była raczej przesada, bo nikt by nie wymieniał na eliksiry, tylko wolałby kupić na targu, a potem dojść sobie do Lanceros i kupić za te 1,25kk, bo ten nefryt trudno zdobyć, więc raczej szkoda by go było Równie dobrze mogłaby ta opcja u Romusa wtedy zniknąć
ostatnio jak wydawałem 700 mln na tych eliksirach myślałem że oszaleje ;p.Ale wybierając opcję z elkami jednak wolę żeby była możliwość kupować po 10 sztuk niż w OZaroth czy obozie po większej cenie