Moim Zdaniem za Bossy ( Tego Uploadu ) Powinniśmy Dostawać Więcej doświadczenia i Złota , Punkty AP mogą zostać lub je ciut podnieś. Ponieważ co to jest ok. 700.000 dośwadczniea za ostatniego i najlepszego bossa Demona Ciemności lub ok. 400.000 za Czerwonego Smoka, moim zdaniem za demona ciemności powinniśmy dostawać ok 1.500.000 - 2.000.000 ( 1,5kk - 2kk ) Doświadcznie a za Czer. Smoka ok 800.000 - 1.000.000 Doświadczenia Za Najsłabsze Bossy Tego upka czyli Lamie , Krakena , Kamiennego kolosa Powinniśmy Dostawać po 400.000 doświadczenia ! Co To jest 700.000 doświadcznia dla 185 Lv Który Musi ok 10 milionów wbić na następny Lv a dobiero co to jest dla 250 lv ;/ Moim zdaniem Powinni Podnieść Doświadczenie i Złoto za Walke z Bossem.
Co o tym sądzicie?
Czekam na odpowiedzi ?
[ Komentarz dodany przez: minek123: 31-01-2010, 14:29 ] // wytłuszczenie całego tekstu nie jest konieczne.- minek
_________________ BaKu BaKu !
Ostatnio zmieniony przez minek123 31-01-2010, 14:29, w całości zmieniany 2 razy
To prawda. Za bossy dostejemy zdecydowanie za mało expa.
Przypuścmy na 5 lvl przy walce z Rapsem, wbijamy na 6lvl, a więc dostajemy ponad 100% expa na lvl.
Na ten czas powinniśmy dostać właśnie na granicy 500k-2kk expa za bossy.
Jak na 200lvl+ ubijesz te 20 nowych bossów to dopiero dojdzie lvl-wtf? tak nie powinno byc
więcej expa zyskasz idąc do bossa niż go zabijając,a te itemy to i tak rzadko lecą dobre,jednemu wypadnie zbroja 300mln a drugiemu buty z tego samego setu za 5mln...
Co to jest 700k expa za Demona Ciemności ? Najlepszy boss w grze i tyle expa... Tomi lub Jacek powinni się zastanowić nad zwiększeniem expa..
Demon Ciemności nie jest najlepszym bossem w grze ;p... kurde myślę że i tak dobrze jest 700k expa to nie jest mało do tego dochodzi unikalny itemek, więc nie jest tak źle. Cieszmy się że zwykłe potworki dają tyle expa i się szybko expi
_________________ "Cel uświęca środki"
benerit [Usunięty]
Wysłany: 31-01-2010, 20:55
Sax napisał/a:
Demon Ciemności nie jest najlepszym bossem w grze ;p...
Dokładnie, taki magaro daje prawie 1kk exp i 80k AP. Przechodzenie gry drugi raz daje unikalną możliwość rozprawienia się z nim bez używania perły.
Walka z bossem jest nagroda samą w sobie. (możliwości wypadnięcia eq, wpis w logi itp.)
Powinno nas cieszyć ze dostajemy choć tyle ile dostajemy.
Taaa... Nic dodać, nic ująć. Ja nie idę na walkę z boss'em z nadzieją wbicia kolejnego lvl'a, lecz po to, by przejść fabułę, zdobyć drogi, unikalny itemek.
A ja jestem za. Trzeba coś z tym zrobić, absolutnie!
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>