Witam. To jest mój pierwszy post.
Wymyśliłem, żeby dodać dwie nowe usługi:
1.Reset atrybutów- ogień i lód. Znaczy to, że wartości tych atrybutów powrócą do zera.
2.Reset atrybutów- wiatr i ziemia. Znaczy to, że wartości tych atrybutów powrócą do zera.
Komentujcie, czy wam się podoba, czy nie.
Pozdrawiam
Asakura17
Co do linku, nie wiedziałem.
A dlaczego uważasz, że bezsensowna? Jak masz na jakiegoś bossa ustawione 50 ognia, a na następnego potrzebujesz lodu, to chyba szybciej kupić usługę niż nadrabiać dodatkowo 30 punktów lodu.
Chodzi o to, że np.na Shivę potrzebny jest lód, a jak masz go na minusie,
a nie chcesz dawać dużo datków na świątynie, to szybciej jest zrobić 30 lodu
od zera niż od - 20.
Kiedyś na niskim lvl (szedłem na leech kinga) dodawałem cały czas w świątynie w Langeburgu (ogień). Z Królem Liczów było i łatwiej, ale później na Niebieskim Smoku miałem trudniej. Gdyby był ten reset, nie musiałbym tyle czasu dodawać w świątynie (w tym czasie przeszedłbym dużo fabuły).
Często widzę gości na s3 , którzy kupują Ziemię i dodają w świątynię w Eterni, aby pokonać Rapsa na 3lvl.
Potem, gdy idą na sowy, co mają zrobić, jak mają na minusie wiatr, a w dwóch pierwszych miastach w świątyni nie ma wiatru?
Gdyby był ten reset, nie byłoby problemu.
Z Devos do Niebieskiego daleko nie jest, a w tym mieście masz świątynie, która dodaje atrybuty do Lodu. Zawsze możesz kupić odpowiednie EQ. Bez przesady... Administracja na tym dużo nie zarobi, więc niepotrzebne
Sam kiedyś coś takiego proponowałem, nie przeszło..
Trzy jest liczbą, do której policzysz,
a liczbą twojego liczenia będzie trzy.
Nie policzysz do czterech, ani do dwóch,
chyba że w czasie liczenia do trzech.
ADIHC1: endry to jeszcze nic, w planach miałem zazielenienie NC - pech chciał, że akurat wtedy miał knebel ;>