Problem znany od dawna, ale nikt nie chce się ruszyć i tego naprawić
Tak samo jak bugi z atakowaniem teamem 4 osoby vs team 2 osób.
Czy np. 32 lvle atakują jakimś cudem 28 lvle
a ty znowu o tym... W twoim temacie udzielono ci odpowiedzi, błędem jesteś ty... Błąd jest taki że ktoś za wcześnie dopuścił cię do internetu. I błędem by było gdybyś dalej próbował podtrzymywać tą konwersacje.
a ty znowu o tym... W twoim temacie udzielono ci odpowiedzi, błędem jesteś ty... Błąd jest taki że ktoś za wcześnie dopuścił cię do internetu. I błędem by było gdybyś dalej próbował podtrzymywać tą konwersacje.
Sorry za offtop
Piękna obraza
Piękny spam...
Mixerslayer weź ty się ogarnij i nie zaśmiecaj mi tematu!!
Proszę o posty tych, u ktorych też wystepuje problem
Nudny się z tym robisz zioom...
Ja też mam z tym problem. Teraz już siędo tego przyzwycziłęm
_________________ Ide tam gdzie są zioomki ;D Ide wszędzie tam gdzie zaprowadzą mnie kroki, Lsm jest dłuig Lsm jest szeroki te same widoki...
ten błąd może byłby już naprawiony gdyby nie fakt, że jest extremalnie "niepowtarzalny".
Mi się nigdy nie zdarzyło coś takiego, choć próbowałem go wywołać ze 100 razy.
Podejrzewam, że problem tkwi w jakimś niezgraniu serwera względem skryptu w przeglądarce. W jakiś sposób link "więzienie" jest kliknięty/aktywowany klawiaturą i zaraz po nim np. targ - przeglądarka anuluje już sobie przejście do więzienia i wgrywa targ podczas gdy serwer dostaje najpierw żądanie wejścia do więzienia a potem do targu co zwraca komunikat "nie jesteś w mieście"