Napisze moja propozycje w tym temacie (nie wiem czy ona byla, ale napisze)
Proponuje, by można było atakować mniejsze lvl raz na godzine:)
Bo to jest nudne, co chwile + lvl cie atakuje, przegrywasz:) a on nadal sie cieszy, i nadal to robic (zdobywa kase, lub eq) to jest idiotyczne:)
_________________ Pewnego dnia spotka cie coś przez co bedziesz cierpieć do końca życia.
Ja jestem za przywróceniem czaszek, nie można normalnie powalczyć dla zabawy pod miastem tylko co chwilę jakiś n00b z wyższym levelem atakuje i prot na godzinę bezsens. Zastanówcie się nad tym. Na niskim poziomie 1 level to jednak jest trochę różnicy.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Ja takze, na niskim lvlu to troche przeszkadza, za duzo graczy atakuje slabsze lvle, przez co jest prot...
Ale najlepszym wyjsciem jest w przypadku przegranej, (gdzie atakujacy ma wyzszy lvl) brak prota i jakiejkolwiek straty+gracz atakujacy moze walnac gora 3 razy tego samego gracza.
Dobra ja zacząłem teraz grać na s3 i jakoś nie przeżywam przegram trudno czekam godzinkę i wracam do gry a Wy płaczecie, że to jest chamskie itp. Nie lubię czegoś takiego a to już stała się norma, że jak coś wam nie idzie to trzeba to zmienić