Wysłany: 05-02-2010, 14:29 mix lv5 w sklepie w balis
Moja prpopozycja jest taka że jeżeli w floghfortmix lv5 trzeba kupować na targu mix 6 są drogie to moze lepiej by było jak by mix lv5 zycia i many zostały wprowadzone w zamek balis w sklepie
Raz że piszesz tragicznie.
Człowieku 8 latek lepiej zdania składa, masa literówek, "floghfort" zamiast Folhord?...
Do tego zdanie zbudowane bez składni, słyszałeś o przecinkach?
A do tematu - Miksy Lv5 w Ballis?
Głupota, ceny na targu nie są wcale takie duże, zarabiając na potworach w okolicy Ballis spokojnie możesz zarobić na kupno tych miksów (zakładając że używasz ich na bossy lub pvp - bo jeśli na expienie używasz tych miksów to masz stanowczo za dużo hp jak na ten lvl).
Jak będziesz musiał na elkach jechać to wtedy ponarzekasz na ceny a teraz albo ogranicz używanie tych miksów albo naucz się zarabiać.
@edit
Z twoich wypowiedzi wynika że na 132 lvl padasz na potworach obok zamku?
Albo jesteś n statem z 20 k hp albo nie umiesz statów układać.
Normalnie gracze na 140 lvlu dochodzą do Ozaroth...
Ostatnio zmieniony przez Grajcz 05-02-2010, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
dobra róbcie se co chcecie wprowadzicie bedzie fajnie a jak nie to trzeba bedzie się męczyc
Tak samo jak z bosami większość tych bosów to magowie którzy mają bardzo fajne ataki
Nie pamiętam dobrze tej walki ale ja przy tym bossie miałem po 2,8k obron...
Kwestia ułożenia statów - jak ci na miksy nie starcza przerób staty tak by zamiast hp dać w obrony.
2k! To na prawdę powód do dumy O.o 2k to ja na 120 miałem..
Co do dojścia do ozaroth.. http://w1.my-fantasy.net/...p?r_id=23961501
Jakoś ja sobie radziłem z bossami, tylko trzeba mieć dobre staty i być wytrwałym (20x próbować dostać się do bossa ). Mam dla ciebie radę - sprzedawaj wszelkie zbędne ci eq które znajdziesz w skrzynkach itd. ... jak oceniasz że ma jakąś wartość, dajesz na targ, a eq bezużyteczne w sklepie..