Dzień Dobry państwa
Mam problem/ błąd więc jak wsiadam do statku od strony balis i chce płynąc w stronę folhord.Gdy jestem u ku " przystani " folhord to nagle mi się gra " zacina " tzn. czekam ... czekam ... na statek i nie pokazuje mi się ogóle.Mogę tak wieczność czekać i nic
Wcześniej mi wszystko OK ! działo ale coś mi się zwaliło z tą grę.
Nie instalowałem niczego ani nic odinstalowywałem
Mam blad ..gdy chce walczyc z serafinem toczy sie normalnie rozmowa thorgard go wysyla by mnie zabil a on do mnie nie podchodzi i gra stoi w miejscu;/ . prosze o szybkie rozpatrzenie tego bledu gdyz nie moge przez to dalej grac i przejsc do nastepnego miasta ;/;/
aż sam sprawdziłem na s2 i mi działa normalnie w obie strony... spróbuj na chromie
Nie instalowałem niczego ani nic odinstalowywałem
Samo nie mogło się popsuć, zwłaszcza, że problem występuje tylko u Ciebie.
W takich przypadkach zawsze okazuje się, że problem leży po stronie użytkownika - najczęściej software do blokowania reklam (jak Ad Muncher) czy firewall (nie pamiętam, który sprawiał problem). Musiałeś coś w miedzy czasie zainstalować lub ktoś to zrobił za Ciebie.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem