Witam. Nie wiem, czy taki temat już był, a nawet jeżeli, to proszę go usunąć.
Nie wiem, czy zauważyliście, że avatar Chochlika (można zobaczyć na arenie Oasis) zupełnie nie pasuje. Czy to jest chochlik?
http://static.my-fantasy....monsters/84.jpg
Raczej nie. Dlatego można by mu zmienić avatar.
A ja się Ciebie zapytam - po co zmieniać coś co i tak nic nie wniesie do gry - też co innego jakby ten potworek wystepował na mapie, a jest tylko na arenie, więc myślę, że to niepotrzebne.
myślę, że wiele avatarów nie pasuję do mobków tak samo jak nazwy ... nie wiem dlaczego ale jak byłem w kraterze na poziomie ciemności to nazwy mi jakoś nie podchodziły tak jakby na siłę wprowadzonę..ale to takie moje odczucie
avek dobry, tylko pozostaje jeszcze kwestia praw autorskich (aczkolwiek widzę, że to grafika z gry, więc pewnie wykorzystana z jakiegoś bezpłatnego źródła)
[Gospoda 120 G - Krzysztop][3siu - Landern]
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
... tylko pozostaje jeszcze kwestia praw autorskich...
Dokładnie. Nie chodzi by komuś go ... gwizdnąć ale samemu zrobić.
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
nie koniecznie "gwizdnięta" być może jest to darmowy obraz, dlatego wykorzystywany w wielu grach