No tak, starożytny będzie miał wtedy i MP i luck dla wojów którzy chcą używać MP
Już nie mam pojęcia czy to jest ironia czy nie
Zawsze możemy mu uciąć od szczęścia i dodać do zwykłej celności,
aby jakiś pierścień był zupełnie uniwersalny, chyba kiepski jestem
w te klocki..
No tak, starożytny będzie miał wtedy i MP i luck dla wojów którzy chcą używać MP
Już nie mam pojęcia czy to jest ironia czy nie
Zawsze możemy mu uciąć od szczęścia i dodać do zwykłej celności,
aby jakiś pierścień był zupełnie uniwersalny, chyba kiepski jestem
w te klocki..
to było potwierdzenie słuszności zaproponowanych zmian
Co do kwestii pierścieni, owszem występuje lekka faworyzacja wojowników.
Korekta pierścienia Chaosu zniwelowała by tą różnicę.
Propozycja Crytpona jest godna uwagi, dodałbym tylko do niej jakiegoś atrybutu np +10 wiatru.
Propozycja Crytpona jest godna uwagi, dodałbym tylko do niej jakiegoś atrybutu np +10 wiatru.
Ja bym proponowal +10 kazdych-w koncu to pierscien chaosu-najlepszy pierscien, tzn z najlepszego bossa.
Wg mnie niektore rzeczy nadal sa ... slabe w porownaniu z tym, co trzeba zrobic by je zdobyc.
Mowie glownie o secie chaosu, masamune (czy jak ta bron sie zwie) oraz nefrtyowej zbroi.
Sęk w tym aby pierścienie nie tylko były zróżnicowane ale także wyważone względem siebie.
Co z tego jakby był jeden "megawypaśny" w przypadku gdy go nie zdobedziesz a nikt Ci go nie sprzeda bo jest "megawypaśny"..
Tak wiec nie oczekujmy olbrzymiej przewagi jednego eq nad drugim,
mijałoby się to z celem.
wartość bonusa ma nie być większa niż przedostatnia rubryka
obecny wygląd pierścieni to w sumie w większości moje propozycje i niestety nikt nie wdał się za wczasu w dyskusje i tak jakoś zostało , w sumie pierścień chaosu można poddać edycji ze szczęścia na szybkość
Obciąłem nieco propozycję Cryptona bo jednak wychodził wtedy pierścień prawie Legendarny
teraz mag ma jakiś tam wybór:
- chce dużo celności - szmaragdowy
- chce lucka - starożytny
- obrona/matk - srebrny
- ogólnie dobry - chaosu
- super dużo MP - legendarny
Ostatnio zmieniony przez Tomi 12-02-2010, 13:24, w całości zmieniany 1 raz