to podobnie jak z innymi bossami gdyby nie potwory które trzeba pokonać by iść do nich to na pewno taki demon ciemnosci by był zabity przed 200lvl ;p ja przechodze 2 raz fabułe i większośc potworów w kraterze mają więcej hp i mp ode mnie ^^ to jest utrudnienie a nie bossy
dokładnie boss sam w sobie nie jest ciężki ale jak Cię napadną 4 Zoltary albo co tam jeszcze jest w kraterze i to w drugim podejściu gry to nic Ci nie pomoże. Magik właśnie przeszedł 2 razy grę dzięki drużynom i graczom którzy go prowadzili inaczej by nie doszedł do Demona Ciemności. Po tym upie może jakoś drużyny nabiorą sensu
SaKe, sam wiem jak to było układać staty (jeszcze na 152 lvlu przy free resie) - res na bossy oczywiście był konieczny, ale gdybym dał w magię zamiast w siłę to miałbym many w najlepszym wypadku na jakieś 3 strzały, może mniej - z taką ilością many bez pierdyliarda elków ciężko byłoby wyrobić ilość hitów niezbędną do ubicia danego monstrum przy jedynie 100 miksach życia, o biciu potworków na mapie już nie wspominając...
Podsumowując: na bossy - mag z elkami > wój > mag bez elków, ja byłem po prostu zbyt biedny na opcję numer jeden ;D
żeby uprzedzić pytania na pw - miałem coś koło 3.6k obrony i 900 szybkości na impach
zresztą... impy to jeszcze nic ; >
hardkorowy to jest boss o niezbyt hardkorowej nazwie - grzyb mumu ; > z nim to musiałem przebrać pierścień na runiczny, z królewskim miałem za mało speeda i szczęścia
(jak uzbieram ze 20 elków to ubiję dementora na 168)
hardkorowy to jest boss o niezbyt hardkorowej nazwie - grzyb mumu
Dokładnie ja też się nie spodziewałem jego siły i za drugim razem jak przechodzę grę podszedłem do niego beztrosko i padłem ;p. Skurczybyk dużo unika ;d
ziomusiq niemozliwe ze miales na impach 3.6k obrony magicznej bo zadawali by ci po 7k kazdy jak mam na nich po ubraniu sie na maga 4.6k obrony magicznej i zadaja mi tylo co tobie zadawali a nawet czasem wiecej