Fajny pomysł ale to tylko kosmetyka wątpie ze to z sens wprowadzac cos takiego ... ;/
P.S a postac osłabiona nie powinna wpdacc w furie ? ... ;D To byl by lepszy pomysł ... ;p
Fajny pomysł ale to tylko kosmetyka wątpie ze to z sens wprowadzac cos takiego ... ;/
MySticK, to nie kosmetyka - chodzi o to żeby wyeliminować noobstatów którzy się nie leczą i zabijają na strzał. Dla innych graczy rzeczywiście zmiana będzie niewielka.
MySticK napisał/a:
P.S a postac osłabiona nie powinna wpdacc w furie ? ... ;D To byl by lepszy pomysł ... ;p
Właśnie z tej przyczyny nie, już nikt by się nie leczył
Ja szczerze nie mam zdania.... Gram speederem, luckerem i noobstatem
Wprowadzenie tego pomysłu zmusiło by mnie do kasowania postaci..
Jeśli chodzi o noobstaty.. noto wszystkim wydaje się, że łatwo zrobić noobstata... a wcale tak nie jest. Ja grałem przez kilkanaście lvl ... na 18 lvl udało mi się złapać 900rank.. potem na 30 lvl 1300.. i dopiero skapowałem jak się gra takim czymś Trzeba wiedzieć ile szcęścia i speeda... ile w magi.. czy nie za mało hp. a jeszcze obronki.... łoj.. a gemy.. ;|
Jak dla mnie ten POMYSŁ jest bardzo dobry,ponieważ w tej grze są NS ,przez których dużo graczy traci ranq.
Cytat:
Jednocześnie będzie to bardzo istotne w walce z noobstatami. Gdy noobstat otrzyma pierwszy cios, nie zaleczy go i będzie chciał zaatakować, zrobi to słabiej.
Dlatego NS po wprowadzeniu tej zmiany nie powinni zabijać innych graczy.
oddalem glos za pomyslem ale uwazam ze to nie przejdzie
masz 50% glosow na nie (pewnie dlatego ze wiekszosc tutaj zagladajacych to noobstaty , zarcik).
od dawna mysle o pomysle ze zbroją ktora mozemy zalozyc jak mamy wymagana ilosc wit/int
przykladowo:
Czerwona Zbroja
Obrona +40
Obrona mag +74
Ogień + 10
Wymagania:
Witalnosc 10
Inteligencja 15
Hydrza Zbroja
Obrona +119
Wymagania:
Witalnosc 20