Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:40
Inteligencja i ilość skryptów

Czy chcesz zmiany ilości skryptów w inteligencji ??
Tak
54%
 54%  [ 17 ]
Nie
45%
 45%  [ 14 ]
Głosowań: 31
Wszystkich Głosów: 31

Autor Wiadomość
SaKe 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 17-02-2010, 14:25   

No i? Tez kiedys bylem za zwiekszeniem ilosci skyptow. Jednak gdy sie pomysli... Sa spore mozliwosci...

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

Sax 
Użytkownik

Level: 245
Wysłany: 17-02-2010, 16:22   

michol11 napisał/a:
Marwell Revell napisał/a:
czytaj ze zrozumieniem co pisza mówie nie o 200 lvl bo wiem ze tam mag jest o niebo lepszy chodzi i o lvl np do 100 .....

Chciałbym jeszcze dodać, że graczy poniżej tego 200 czy 100 lvl, jest więcej niż tych powyżej, więc robi sie cos dla mniejszości czy większośći, mniej ważny jest gloś posczególnych jednostek typu, Walkmen, Sax , Dracon itp, bo ze wy macie 200+ nie oznacza ze inni maja od razu taki lvl wbijać, sami juz to przemyślcie, ważniejszy jest głos grupy, jak większość chce.

Tylko ludzie myślicie że je nie gram na innym świecie na świecie 3 założyłem postać maga i co wyszło że i na 5 lvlu można wygrywać z wojami i nie trzeba zmniejszać tur znów do 30 tylko po raz kolejny mówię ZACZNIJCIE MYŚLEĆ A GRA STANIE SIĘ LEPSZA I PRZYJEMNIEJSZA.

Marwell Revell
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: Goddess Of War
Level: 85
Wysłany: 17-02-2010, 17:50   

Sax napisał/a:
michol11 napisał/a:
Tylko ludzie myślicie że je nie gram na innym świecie na świecie 3 założyłem postać maga i co wyszło że i na 5 lvlu można wygrywać z wojami i nie trzeba zmniejszać tur znów do 30 tylko po raz kolejny mówię ZACZNIJCIE MYŚLEĆ A GRA STANIE SIĘ LEPSZA I PRZYJEMNIEJSZA.

czy ja mówię że chce 30 tur nie odbiegaj od tematu ... to raz dwa nie chodzi mi o wygrane z graczami którzy o pvp wiedzą tyle co nic po 3 to sw 3 wiec wiesz ....

One shot one kill
no luck - just skill

Sax 
Użytkownik

Level: 245
Wysłany: 17-02-2010, 17:55   

Ja już wcześniej napisałem że skryptów jest dobra ilość i nie wiem po co zmiana w postaci większej ilości.

Marwell Revell
Użytkownik

Wysłany: 17-02-2010, 18:15   

Sax napisał/a:
Ja już wcześniej napisałem że skryptów jest dobra ilość i nie wiem po co zmiana w postaci większej ilości.
jak już to napisałeś to nie spamuj dalej w tym temacie bo znam twoje zdanie wszystko i na temat już też to mówiłem z chęcią zawalczę z kim z forum woj vs mag na lvl 100 s1 lub 120 s2 =) i mogę powiedzieć że jak bym przegrał zwrócił bym honor ale nikt tego wyzwania nie przyjął .

One shot one kill
no luck - just skill

Walkmen 
Game Master Roku 2009!

Nick: Walkmen
Level: 164
Wysłany: 17-02-2010, 19:32   

michol11 napisał/a:
mniej ważny jest gloś posczególnych jednostek typu, Walkmen, Sax , Dracon itp, bo ze wy macie 200+ nie oznacza ze inni maja od razu taki lvl wbijać, sami juz to przemyślcie, ważniejszy jest głos grupy, jak większość chce.

1. Ja nie mam aż tak wysokiego lvlu i wcale nie chodzi tu aby było mi łatwiej.
2. "Większość" potrafi tylko narzekać zamiast troszeczkę pomyśleć.
3. Nie jestem orłem w te klocki jak również walk stoczyłem nie aż tak wiele jak co niektórzy z Was. Niestety miałem dość sporo remisów gdyż uważałem, że na owe 30 tur zbyt wiele było skryptów w inteligencji. Wielokrotnie brakowało owych 5- 10 tur więcej by wyłonić prawdziwego zwycięzcę.
Teraz by wygrywać trzeba troszeczkę pomyśleć a nie tylko "kupować przechodzone staty" z myślą, że jest się najlepszym.

michol11
Użytkownik

Level: 111
Wysłany: 17-02-2010, 19:34   

Walkmen napisał/a:
3. Nie jestem orłem w te klocki jak również walk stoczyłem nie aż tak wiele jak co niektórzy z Was. Niestety miałem dość sporo remisów gdyż uważałem, że na owe 30 tur zbyt wiele było skryptów w inteligencji. Wielokrotnie brakowało owych 5- 10 tur więcej by wyłonić prawdziwego zwycięzcę.
Teraz by wygrywać trzeba troszeczkę pomyśleć a nie tylko "kupować przechodzone staty" z myślą, że jest się najlepszym.

Tak moze malo istotne, ale ja nigdy stat nie kupilem, a do tego kiedys było 30 tur, były remisy, więc gracze byli na rownym poziomie (na dana liczbe tur). Nikt nie byl lepszy.

Mnie tam nie interesuje ile jest tur, moze byc tyle i tyle, nawet 100, ale czasem jest ciężej.:)

Marwell Revell
Użytkownik

Wysłany: 17-02-2010, 19:38   

Walkmen napisał/a:

1. Ja nie mam aż tak wysokiego lvlu i wcale nie chodzi tu aby było mi łatwiej.
2. "Większość" potrafi tylko narzekać zamiast troszeczkę pomyśleć.

tak nie kupiłem ani razu statystyk nie chce grać na remisy bo nic mi to nie daje jedynie straty w miksach a nie wiem po co ciągle wracacie do tych 30 tur juz pisałem że nie chce powrotu 30 tur 50 jest dobrze a najlepiej by bylo aż do końca walczyć co nie zmienia faktu że z 2-3 skrytpy dodatkowe by mi się przydały :D

One shot one kill
no luck - just skill

Walkmen 
Game Master Roku 2009!

Nick: Walkmen
Level: 164
Wysłany: 17-02-2010, 19:52   

50 jest dobrze a najlepiej by bylo aż do końca walczyć co nie zmienia faktu że z 2-3 skrytpy dodatkowe by mi się przydały

Ale ta propozycja nic nie wniesie bo:
większa ilość tur + więcej skryptów = powrót do remisów.

Dołożycie skrypty o ileś tam i aby teraz wyczerpać ich możliwości i wygrywać a nie tylko remisować trzeba by kolejny raz zwiększyć ilość tur do np. 70 a tego to już chyba nie zniesiecie.

[ Dodano: 17-02-2010, 19:57 ]
michol11 napisał/a:
ja nigdy stat nie kupilem

Nikogo nie mam zamiaru w tym miejscu karać za "stosowanie niedozwolonych praktyk w grze" za kupowanie czegoś tam. Chodzi o to, że na chacie jest całe mnóstwo próśb o pomoc w statach i to ze strony kupujących jak i ze strony sprzedających. Ułożyć oryginalne staty jest chyba niemożliwe a tym bardziej na niskich lvlach więc w jakiś sposób trzeba być tym "jedynym" by wygrywać ale jak?
Nikt nie ma jednoznacznej odpowiedzi.

Marwell Revell
Użytkownik

Wysłany: 17-02-2010, 20:05   

Walkmen napisał/a:
50 jest dobrze a najlepiej by bylo aż do końca walczyć co nie zmienia faktu że z 2-3 skrytpy dodatkowe by mi się przydały

Ale ta propozycja nic nie wniesie bo:

Dołożycie skrypty o ileś tam i aby teraz wyczerpać ich możliwości i wygrywać a nie tylko remisować trzeba by kolejny raz zwiększyć ilość tur do np. 70 a tego to już chyba nie zniesiecie.

jak mówiłem ilość tur przy normalnej walce czy bedzie 100 200 1000 to mnie nie obchodzi mi juz 5 skryptów i tak nie starczało na 30 tur walki nawet nie chodzi mi tu o miksy :D ale o gemy ofensywne zawsze lubiłem mieć z 2-3 :] a jak bym mógł ustawić że mogę atakować nimi po kolei jak chcę to juz by było super :D nie ciągnąc tego dalej ;p ale naprawdę 3 skrypty by się mocno przydały :]

One shot one kill
no luck - just skill

my-adventure

Level: 1
Wysłany: 23-03-2010, 10:37   

ja proponuje dać bez limitu...jak ktoś będzie miał powiedzmy "natchnienie" na b.złożoną inteligencje no to będzie miał pole do "popisu" że się tak wyrażę .
Po co ma kogoś ograniczać skrypt inteligencji ? dajmy na to wymyślił super staty i super inte na dany lvl i nie może zrealizować swojego planu totalnej sieki xD przez inteligencje ? kto jak chce niech ma te inte a nie jakieś liczniki limitu ;X

[ Dodano: 23-03-2010, 10:37 ]
ja proponuje dać bez limitu...jak ktoś będzie miał powiedzmy "natchnienie" na b.złożoną inteligencje no to będzie miał pole do "popisu" że się tak wyrażę .
Po co ma kogoś ograniczać skrypt inteligencji ? dajmy na to wymyślił super staty i super inte na dany lvl i nie może zrealizować swojego planu totalnej sieki xD przez inteligencje ? kto jak chce niech ma te inte a nie jakieś liczniki limitu ;X

Marwell Revell
Użytkownik

Wysłany: 23-03-2010, 11:45   

i tak nie przejdzie ;p

One shot one kill
no luck - just skill

jasefff 
Użytkownik

Level: 110
Wysłany: 23-03-2010, 14:28   

god ale Ty chcesz więcej skryptów żeby moc se gemy poustawiać... a co z wojami? będą w takim wypadku upośledzeni bo mag sobie ustawi all 5 gemów i może jeszcze 1 skrypt gdzie z różdżki bije, a woj natomiast miąłby tylko 1 możliwość ;] i pyzatym pisze: Komendy defensywne. wiec wnioskuje ze tylko leczenie kwalifikuje się do komend defensywnych ;} a na leczenie 5skryptow w zupełności wystarczy :d xD

ps. jakbyś miał np. 10skryptow w incie byś mnie jechał lelo :] a tak to jest szansa ;p

Aquagen 
Użytkownik

Nick: Aquagen
Level: 71
Świat: 6
Wysłany: 26-03-2010, 13:41   

Dlaczego mi na 1-25lv nie przeszkadzają limity? Dlaczego mi nie przeszkadzają limity tur na +80lv? Po co mi więcej skryptów? Pomyśl nad statystykami, troszkę matematyki...

http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=22030914
http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=22387439
(Walki dość stare, bo dawno nie walczyłem PvP, zacznę je od nowa jak już dojadę na Salamandrię.)

Tak jak Walkmen wspomniał kilkanaście stron wstecz. Bijesz +55% hp przeciwnika, trzymasz w ręku "pałeczkę" tej walki.

Chcecie więcej skryptów?

Walkmen napisał/a:

Potem Administracja znowu zwiększy limit tur o 20, znowu zaczniecie płakać o kolejne 2 skrypty i tak dalej... Więc jest to bez sensu...

Sztuką nie jest przetrwać do remisu, tylko wygrać walkę.

@edit
Żeby nie było że dałem walki tylko z prawie 100lv, dam też z low lv

http://w2.my-fantasy.net/...p?r_id=16236304
http://w2.my-fantasy.net/...p?r_id=16136553

Jak zauważyliście, gracz "Woo" ciągle się leczył, i nie zdołał się wykurować. Liczą się statystyki, a nie ilość skryptów, chociaż to również jest ważne... Musimy dalej nad tym debatować? Nie ma sensu dodawać skryptów do inteligencji, ponieważ znowu trzeba będzie zwiększyć tury...

jasefff 
Użytkownik

Level: 110
Wysłany: 26-03-2010, 15:43   

a poco te walki wkleiles? zeby udowodnic ze "woo" nie wyrobil z leczeniem? jakby inty nie skopal by laytowo dal rade...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi