dziwne ja też nie miałem orka po pokonaniu rapsa1 poszedłem na tą polanę nikogo nie było potem zapłaciłem karczmarzowi myślałem że bendą też nie ma ! wogóle go już nie ma
Profesja: Wojownik
Nick: Jacob
Level: 231
Wysłany: 19-02-2010, 15:03
Imo, błąd leży po stronie graczy niżeli administracji. Ja walczyłem z nim +miesiąc temu i wszystko było w porządku.
z prezentacji gracza: hohlk napisał/a:
* gdy będziemy w Langdeburg karczmarz będzie nam kazał zapłacić 5000 sztuk złota za informacje warto to uczynić będziemy mogli walczyć później z Orkiem po dokonaniu wpłaty udajemy się do Polany pod lasem i tam rozmawiamy z dwójką małych dzieci wracamy w to miejsce po pokonaniu Serafina
jak nie zapłacicie przed pokonaniem serafina to już nie będziecie mogli walczyć z orkiem. Ork znajduje się na polanie przed lasem po pokonaniu serafina i zapłaceniu 5000 G
o tak zrobiliście?
Ostatnio zmieniony przez Kubachan 19-02-2010, 15:04, w całości zmieniany 1 raz
Może skończcie offtop? Bo wejdzie MchL i będzie z wami krucho.
ballena, to niemożliwe, jestem pewny, że przeczytałeś ten tekst co dawał Kubachan (gdzie jest ork). Już po zabiciu serafina, zapłaciłeś karczmarzowi, lecz niestety ;( Dzieciaki się nie pojawiły. Pobiegłeś na forum, i tutaj wkręcasz że zrobiłeś wszystko jak trzeba, że to błąd gry, domagasz się walki z bossem. Dam ci dobrą radę, nie wkręcaj, bo źle skończysz, a co do "błędu", nie było go. Jestem tego absolutnie pewien. Jak tak bardzo ci na nim zależy, wbij 220lv, przejdź fabułę, i jedziesz od nowa, tylko tym razem płacisz karczmarzowi...
Ja przez nieuwagę, olałem sobie "fontannę życzeń" w folhord, i straciłem jakiegoś cennego itemka. Mówi się trudno.
Wydaje mi się że wszystko wyjaśnione, i można zamknąć.