w którymś tam filmiku jest "wziąść" a nie "wziąć" (oczywiście druga forma jest poprawna)
cholernie mi się to rzuciło w oczy
po za tym przyzwoicie
Filmy nie będą poprawiane(za dużo z tym roboty), a to akurat jest błachostka..
Co do pól meteorytów - podawajcie luki w temacie, na bieżąco się uzupełni..
Nie pisałem wszystkich lokacji dokładnie, bo po prostu albo rzucały się od
razu w oczy, albo wyleciało mi z głowy i przechodzenie po raz 100 po prostu
mnie znużyło jeżeli mam być szczery ...
ja przeszukałem całe podziemia scythe i nie znalazłem meteoryta ;/ nie pisze pozycji więc myślałem ze przy wejściu gdzieś a jednak nie ;[ da ktoś dokładniejsze współrzędnie?
W opisie kawałku meteorytu (oglądając go sobie w plecaku ): Kawałek meteorytu, który przez tysiącami lat spadł na ziemię.
Oczywiście powinno być d zamiast z
a czy to ma związek z solucją??
Woj Mroku napisał/a:
Ja znalazłem też ortografa w filmie.
"a nóż coś znajdziemy (...)"
tego typu stwierdzenie piszemy przez u "nuż"
jak ja oglądałem wydawało mi się to specjalnym błędem- wynikającym z popularności takiego błędu w jezyku potocznym.Tak jak z mówić poprawnie po polskiemu
Cytat:
Ale ogólnie super zrobiona, wg mnie bez opisu tylko z samymi filmami można tego upa przejść, wszystko dokładnie jest na filmach. Pozdro!
i sorry jeśli się czepiam, ale na filmach nie jest pokazane całe.Masz tylko wielki krater, wagoniki i dynamit.
Jest coś czego nie ma na mapie poziomu wiatru.Chodzi mi o tą dziure za miejscem gdzie walczymy z bóstwem wiatru jest tam także przejście na poziom lodu (tam przy wejściu do poziomu ciemności ono prowadzi)