Proste.
Mozesz zapisac sie na arene w kazdym miescie.
Arena startuje tylko przy okreslonej liczbie chetnych i ma przedzialy lvl-owe.
Kazdy walczy z losowym przeciwnikiem w przedziale lvl-owym w jakim sie znajduje.
Po rozegranej walce mozna znow sie zapisac na arene.
HF
To nie turniej tylko 1 walka z losowym przeciwnikiem w ktorej kazdy musi byc przygotowany na wszystko bo nikt nie wie czy bedzie walczyl z magiem czy z wojem. I nie ograniczona do 1 miasta bo zapisy mozna dokonac w miescie ale bedzie mozna walczyc rowniez z kims kto zapisal sie w innym miescie pod warunkiem ze akurat na niego trafimy i ze znajduje sie w przedziale lvl-owym. Proste ktos chce powalczyc to zapisuje sie na arenke, dostaje losowego przeciwnika i walczy. Taka alternatywa stania pod miastem i kampienia lub dobierania sobie przeciwnikow ze statami na anty
Jestem w pełni za .Skończyły by się wystawki i byłby w pełni uczciwe walki . Znaczy się tylko dla tych ,którzy by brali udział w takiej arenie. Ja schęcią bym tak robił. Nie mam za bardzo nic do dodania. Bo niema. Ale pomysł jest świetny/
_________________ Wita się z wami stary Kreate, może ktoś jeszcze pamięta .
To nie turniej tylko 1 walka z losowym przeciwnikiem w ktorej kazdy musi byc przygotowany na wszystko bo nikt nie wie czy bedzie walczyl z magiem czy z wojem.
Czyli turniej.
Ja bym na to poszedl, malo walk jest na HL... Byle mozna bylo sie przygotowac na walke.
Bo jesli nie mozna bylo (do konca nie rozumiem tego pomyslu) to pomysl bylby dobry do... 20lvla? 50?
Bo powyzej to juz trzeba dobierac eq, gemy, a nawet inte.
SaKe napisał/a:
Bo powyzej to juz trzeba dobierac eq, gemy, a nawet inte.
Weź pod uwagę to, że Twój przeciwnik też musiałby się "skonfigurować" uniwersalne, więc szanse są wyrównane, bez względu na poziom. Porównałbym to do stania hybrydą pod Scythe, kiedy jeszcze było ostatnim miastem - anty wtedy nie było popularne, pod miastami były same hybrydy, więc trzeba było mieć odpowiedni set, żeby radzić sobie i z jedną i z drugą profesją.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem