Wysłany: 02-03-2010, 01:11 Pomoc w statystykach dla poziomów 141-160.
W tym temacie prosimy o pomoc/udzielamy jej w przedziale lvlowym 141-160.
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Jak dla mnie za duzo speeda a za malo lucka Po CO ci tyle speeda?Wystarczy jak bys mial z 500 i bys walil doubla a zamiast tego dodaj sobie w sile wtedy przy doublu odrazu ziom ma zgona
Level: 227
Świat: 3
Wysłany: 03-03-2010, 23:50
A te po 20 obron to rzeczywiście daje Ci sporo.. albo nie dajesz nic albo przynajmniej po 60. Choć wydaje mi się, że nie dawanie w obrony na tym lv jest nieopłacalne, między innymi dlatego że ma się już odpowiednią ilość slotów żeby założyć gemy obron.
_________________ Jest wiele rzeczy dla których warto żyć,
Jest kilka dla których warto umrzeć,
Ale nie ma ani jednej dla której warto zabijać.
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 04-03-2010, 15:53
Żywotność 250 - Nie wiem ile to dokładnie jest, ale wydaje mi się że ok 15k HP, wystarczy.
Tak ja napisała Gosia to 20 w obronach w niczym Ci nie pomoże, dlatego proponuję aby było inteligencji i witalności było ok. 90. Po za tym ze speedem ostro przesadziłeś, 500 spokojnie wystarczy.
Jeżeli masz HP więcej niż 15k to daj trochę w speeda i siłę, a jeżeli nie to zostaw tak jak jest.
No i oczywiście eq też nie możesz mieć najgorszego. Nie orientuje się za bardzo w uzbrojeniu na twój lvl, ale chyba na woja była by najlepsza gotycka zbroja płytowa, a na maga błękitna zbroja ewentualnie peleryna czarownika.
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 05-03-2010, 14:01
O wiele za dużo obron, a za mało szybkości, szczęścia i siły.
HP powinieneś mieć ok. 14-15k.
Szybkość - 400 - max. 450
Szczęście - min. 300 - max. 380
Siły ok. 250
A inteligencji i witalności sądzę, że 100 wystarczy.
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
W tym momencie podam podstawy moich ulubionych stat na 160 lvlu:
Żywotność 250 (+100%)
Siła 400 (+100%)
Szybkość 400 (+100%)
Szczęście 400 (+100%)
Reszta według uznania.
Pamiętajcie, że staty to dopiero 33% sukcesu. Kolejne to umiejętne balansowanie uzbrojeniem dającym :
- albo wszystko do szczęścia,
- albo wszystko do speeda.
W sumie to miałem wszystkie dostępne uzbrojenia do tego lvlu (a nawet i wyżej) a znając taktyki graczy potrafiłem wychwycić ich slaby punkt i to wykorzystać.
Na tych statach wygrałem całe mnóstwo walk.
Powodzenia
_________________ 1. Dajcie mi nick a znajdę na niego paragraf
2. Jeżeli masz mi coś do zarzucenia wiedz, że Twoje poczynanie będzie skutkowało zablokowaniem kilku kont z najbliższego grona (oczywiście uzasadnione).
Na 141 mam takie staty:
Żywotność 210 (+100%)
Siła 240 (+52%)
Witalność 230 (+60%)
Magia 10 (+0%)
Inteligencja 240 (+40%)
Szybkość 270 (+100%)
Szczęście 270 (+100%)
dobre są?
[ Dodano: 15-01-2011, 14:18 ]
Mam 145 lvl i do rozdania 1440 pkt stastycznych.
_________________ Na studiach zawaliłem kilka przedmiotów na egzaminie, mój przyjaciel zdał wszystkie. Dziś on jest inżynierem w Microsofcie. Ja jestem właścicielem Microsoftu. - Bill Gates