Pierwsza - zgłasza się wykroczenia w handlu - i ma się ledwo 3 możliwości wysłania raportu... A co, jeżeli gracz widzi jeszcze czwartą nieuczciwą aukcję? Dla mnie te limity są bezsensu...
Druga - Widzi się rozmowę paru graczy. Paru przeklina, paru przezywa... I znów, limit tylko do 3 raportów, a potem niech się dzieje co chce... Dlaczego musi być ten bezsens limit? Któregoś dnia ktoś napisze, że konto sprzedaje za złotówki, poda link do allegro, ale nie będzie się dało nawet zgłosić...
Proszę o admina o zastanowienie się nad tymi zmianami.
Jest to zmiana o wiele potrzebniejsza niż limit tur...
Pierwsza - zgłasza się wykroczenia w handlu - i ma się ledwo 3 możliwości wysłania raportu... A co, jeżeli gracz widzi jeszcze czwartą nieuczciwą aukcję? Dla mnie te limity są bezsensu...
Coś musi ograniczać spam. Nie możesz wysłać kolejnego zgłoszenia? Poproś kogoś znajomego o zgłoszenie lub zgłoś to w odpowiednim wątku na forum lub napisz po prostu PW do GM.
Mixerslayer napisał/a:
Druga - Widzi się rozmowę paru graczy. Paru przeklina, paru przezywa... I znów, limit tylko do 3 raportów, a potem niech się dzieje co chce...
Takie rzeczy nie przechodzą bez echa, zawsze znajdzie się ktoś, kto kliknie i zgłosi.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Może i masz racje ;P Z jednej strony to się z tobą zgodzę. Ja też mam takie propozycje załóżmy jedno zdanie możemy napisać co 30 sekund żeby spamu nie robić?
Limit 3 jest aż do rozpatrzenia zgłoszenia, limit istnieje aby nie znalazł się ktoś komu się "nudzi" i komplikuje prace GM'ów
Mixerslayer napisał/a:
Druga - Widzi się rozmowę paru graczy. Paru przeklina, paru przezywa... I znów, limit tylko do 3 raportów, a potem niech się dzieje co chce... Dlaczego musi być ten bezsens limit? Któregoś dnia ktoś napisze, że konto sprzedaje za złotówki, poda link do allegro, ale nie będzie się dało nawet zgłosić...