Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:35
Limity w MFo...
Autor Wiadomość
Mixerslayer 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Gomora NGC
Level: 230
Świat: 6
Wysłany: 08-03-2010, 19:12   Limity w MFo...

Proszę admina o zastanowienie się nad 2 zmianami.

Pierwsza - zgłasza się wykroczenia w handlu - i ma się ledwo 3 możliwości wysłania raportu... A co, jeżeli gracz widzi jeszcze czwartą nieuczciwą aukcję? Dla mnie te limity są bezsensu...

Druga - Widzi się rozmowę paru graczy. Paru przeklina, paru przezywa... I znów, limit tylko do 3 raportów, a potem niech się dzieje co chce... Dlaczego musi być ten bezsens limit? Któregoś dnia ktoś napisze, że konto sprzedaje za złotówki, poda link do allegro, ale nie będzie się dało nawet zgłosić...

Proszę o admina o zastanowienie się nad tymi zmianami.
Jest to zmiana o wiele potrzebniejsza niż limit tur...

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 08-03-2010, 19:16   

Mixerslayer napisał/a:
Pierwsza - zgłasza się wykroczenia w handlu - i ma się ledwo 3 możliwości wysłania raportu... A co, jeżeli gracz widzi jeszcze czwartą nieuczciwą aukcję? Dla mnie te limity są bezsensu...

Coś musi ograniczać spam. Nie możesz wysłać kolejnego zgłoszenia? Poproś kogoś znajomego o zgłoszenie lub zgłoś to w odpowiednim wątku na forum lub napisz po prostu PW do GM.
Mixerslayer napisał/a:
Druga - Widzi się rozmowę paru graczy. Paru przeklina, paru przezywa... I znów, limit tylko do 3 raportów, a potem niech się dzieje co chce...

Takie rzeczy nie przechodzą bez echa, zawsze znajdzie się ktoś, kto kliknie i zgłosi.

NaBax 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 173
Świat: 3
Wysłany: 08-03-2010, 19:17   

Może i masz racje ;P Z jednej strony to się z tobą zgodzę. Ja też mam takie propozycje załóżmy jedno zdanie możemy napisać co 30 sekund żeby spamu nie robić?

minek123 
Moderator

Profesja: Mag
Nick: Jack Sparrow
Level: 260
Wysłany: 08-03-2010, 19:17   

Mixerslayer napisał/a:

Limit 3 jest aż do rozpatrzenia zgłoszenia, limit istnieje aby nie znalazł się ktoś komu się "nudzi" i komplikuje prace GM'ów

Mixerslayer napisał/a:
Druga - Widzi się rozmowę paru graczy. Paru przeklina, paru przezywa... I znów, limit tylko do 3 raportów, a potem niech się dzieje co chce... Dlaczego musi być ten bezsens limit? Któregoś dnia ktoś napisze, że konto sprzedaje za złotówki, poda link do allegro, ale nie będzie się dało nawet zgłosić...

j.w

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi