no wlasnie chcial bym anty grac lecz nie potrafie statów pozadnych ustawic a jurassa tylko poadal mi sugestie co do anty i dalej jestem w kropce ;( moze mi ktos poda dobre staty na anty woja ? ;/
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 03-03-2010, 21:36
Przy dość dobrym eq staty gosi będą the best - SaKe twoje też nie są złe, ale za mały atak dałeś. Gosia, ale czy nie lepiej 20 mniej witalności, a jeszcze więcej ataku. Bo przy takiej ilości HP i obronie duży atak by się sprawdzał
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
no wlasnie tez tak pomyslalem ale ja na anty mialem troche mniej ataku a wiecej jeszcze w speed chociaz nie pamietam dokladnie ale te staty gosi interesujące
a nie lepiej jesli masz wiecej hp ? o_O znaczy sie przy takiej obronie to juz chyba raczej duza ilosc hp nie robi róznicy wydaje mi sie ze na 1s fanatyko ma podobne staty. Bo on zjechal mnie w turnieju tylko na sile .... 6k hp za jeden cios ale slaba szybkosc mial wiec wydaje mi sie ze te staty gosi sa bardzo dobre. Dziekuje ^^
Profesja: Wojownik
Nick: BROVTHER
Level: 69
Wysłany: 03-03-2010, 22:07
hmm, nie sugeruj się statami fanatyka bo jak łatwo można wywnioskować to na 100% ma najlepsze eq. Po za tym kiedyś dostałem staty fanatyka z w1 i w2 i mogę Cię zapewnić że nie były podobne do twoich.
_________________ Walka jest myśleniem, przewidywaniem ruchów przeciwnika. Walka bez myślenia jest jak broń bez amunicji. - by BROVTHER (Sorverture).
z setem:
Atak (efektywność: 76%) 1594
Szybkość 528
Szczęście 500
w secie na maga:
Obrona magiczna (efektywność: 71%) 2150
w secie na woja:
Obrona (efektywność: 68%) 2077
czy to dobre staty na typowego bossowca? (wiem ze chyba nie ten dzial ale gdzie indziej mi nie pasowalo)
jesli zle to w co dodac na kolejnych lvl? - reset nie wchodzi w gre (szkoda mi kasy, gram 4fun)
Gemy:
Leczenie 4 ***
Gem szczęścia 5
Gem szczęścia 4
Gem szczęścia 5
Gem szczęścia 5
Wiatr 5 **** 5
Gem inteligencji 5
Gem inteligencji 4
Gem inteligencji 5
Gem szybkości 5
Gem magii 5
Gem magii 5
Gem magii 5
Gem wytrzymałości 5
Gem wytrzymałości 5
HP plus 5
Hp plus 5
Hp plus 5
Hp plus 5
Mp plus 5
Gem wytrzymalosci 5
Gem wytrzymalosci 5
( to są oczywiście aktywne gemy)
Jestem zaopatrzony w dobre eq.
Chcę grać na bossy szybko je pokonywać itp.
Proszę też o inteligencję (skrypt) zrobić. (mam miks. zycia lv5,4,3] miks. many lv4,3] wiatr 5 ****] leczenie 4 *** Bo za bardzo nie orientuję się w tych ''Procent hp'' .