Cóż, wiele osób gra z automatycznymi raportami - a wtedy nie mają na bieżąco podglądu na to co dostają z walk. A że są questy które wymagają zdobyć ileś tam przedmiotów(np skóry dzika albo żądła szerszenia) to aby ograniczyć patrzenie co chwile do plecaka proponuje takie cosio:
Jestem na nie < dlaczego ? >
Mi taka propozycja jest ogóle nie potrzebna.Ja wiem co dostaje i ile czego dostaje.Wystarczy wejść " zobacz raport " .Według mnie to by zaśmieciło grę
Mi się pomysł podoba, nie wiem czemu jesteście do tego negatywnie nastawieni. Krótka notatka o zdobyczach bardzo by mi ułatwiła expienie lub wykonywanie jakiegoś questa. Właśnie wkurzało mnie zawsze patrzenie w plecak, szczególnie, jeśli przedmiot wypada rzadko. Jestem za
ja również jestem na nie, gdyż nie zawsze jest się w lokacji w której można sobie pozwolić na krotka przerwę i zobaczenie raportu bać wejście w zakładkę plecak ;d <łowcy nie dają żyć ;d np, ja lubię sobie polować na nieświadomych ludzi> i wtedy by nie było zabawy w gonienie ;d chociaż z 2strony przydało by się przy wykonywaniu questów, ale co tam
Level: 227
Świat: 3
Wysłany: 17-03-2010, 11:44
jasefff napisał/a:
ja również jestem na nie, gdyż nie zawsze jest się w lokacji w której można sobie pozwolić na krotka przerwę i zobaczenie raportu bać wejście w zakładkę plecak ;d <łowcy nie dają żyć ;d np, ja lubię sobie polować na nieświadomych ludzi> i wtedy by nie było zabawy w gonienie ;d chociaż z 2strony przydało by się przy wykonywaniu questów, ale co tam
Uwielbiam takie podejście do gry..
Propozycja jak najbardziej na plus, mała rzecz a może znacznie ułatwić expienie i wykonywanie questów.
_________________ Jest wiele rzeczy dla których warto żyć,
Jest kilka dla których warto umrzeć,
Ale nie ma ani jednej dla której warto zabijać.
Jestem na nie < dlaczego ? >
Mi taka propozycja jest ogóle nie potrzebna.Ja wiem co dostaje i ile czego dostaje.Wystarczy wejść " zobacz raport " .Według mnie to by zaśmieciło grę
A propozycja z odświeżaniem mapy by nie zaśmieciła??
Co do propozycji z tym szybkim podglądem, jestem na
Profesja: Wojownik
Nick: Arturiki
Level: 26
Wysłany: 17-03-2010, 17:14
bardzo przydatna propozycja bo ja się nasiedziałem w tej jaskini królowej szerszeni to ja zebrałem a 21 żądeł i nie wiedziałem nawet czy mam 10 czy nie jestem na TAK!
_________________ ciągłe jęczenie na sb na temat nie swojej kary pomimo kilkukrotnego upominania.
Ja ratuję niewinnych a oni mi dają Ostrzeżenie =.=
tak? to w takim razie w jaki sposob na wiekszych levelach ranq zdobywac
? kiedy nie ma ani 1 osoby chetnej do walki?! kazdy sobie radzi jak umie... mi gra ladnie smiga wiec lapie...