W 2012 to się skończy świat, a ty się dzisiaj skończyłeś(a na poważnie co do 2012 to poprostu kalendarza nie dokończyli )
Co do tematu:
Pomysł dobry, ale czy wejdzie do gry to nie wiem I żeby światów nie mulił. A do tworzenia osiągnięć dać osobę kreatywną
Z tym kalendarzem to majowie, wiem. Ale koniec swiata wroza jak co roku i jakos nie ma czasu nas zastac. Swiatkowie J. to juz z 8 razy go przekladali moze pan koniec jest chwilowo nie dysponowany? Tak czy siak przed wyjsciem MFO 3 moze nas powstrzymac jedynie koniec, tudziez bankructo naszego admina, a na to sie nie zapowiada Co do tematu to calkowicie za, achivementy to jest to co sie robi jak masz daleko do lvl, nie ma z kim walczyc i dopada cie bazlitosne poczucie nudy. A same achi moglbym sam pomoc wymyslac. I tu np.
Trzeba by jeszcxze odroznic nazwy achi od proponowanych wczesniej tytulow, nie kazdy achi daje tytul tylko te wyjatkowo trudne. Kazdy achi natomiast moze dawac pkty achi ktore moglyby sanowic ranking graczy ktorzy nie lubia pvp a zamiast tego graja pve (player vs event)
Albo moze cos podobnego do mfow, ale raczej chodziloby mi o "magiczne" pkty, za ktore moglibysmy kupowac jakies fajniejsze eq?
Albo moze bysmy mogli wykupic miejsce do expienia, gdzie jest lepszy exp/czesciej wypadaja jakies fajne itemy (w sensie: pazury behemota, luski tyranozaura, kawalki platyny, regenki lv 2/3 itp)?
Ja mam kilka, fu co ja mówię, MASĘ propozycji(może nawet edytuję post):
Koniec gry - przejdź fabułę.
Niezwyciężony - pokonaj nieosłabionego Mangaro
Powtórka z rozgrywki - przejdź fabułę po raz drugi
Zmarnowane lata - j/w ale po raz trzeci
Zmarnowany czas - j/w ale po raz piąty o.o
Zmarnowane życie - j/w ale po raz dziesiąty O_O
Pechowiec - popsuj walkę (Podpowiedź:Należy zrobić tak aby na początku walki wyskoczył jakiś błąd że walki nie można znaleźć albo coś podobnego)
Pół wieku - osiągnij 50lvl
Jubilat - osiągnij 100lvl
Kolejne 50 na głowie - j/w ale 150lvl
Perfekcjonista - j/w ale 200lvl
Coś niemożliwego - osiągnij 250lvl
Źródło dochodów gry - kup 2.5 tysiąca punktów MF.
Za dużo pieniędzy do wydania - kup 5 tysięcy punktów MF.
Kieszeń bez dna - Kup 10 tysięcy punktów MF.
Co do tego z przejściem fabuły po raz 2, 3, 5 i 10 to można by wyróżnić gracza zmieniając mu kolor nicku na odpowiednio - brąz, srebro, złoto, platyna
A za te z punktami mf, 0,1% tyle ile trzeba kupić, np. za 5 tysięcy dodatkowe 5, a co do 2.5 tysiąca to 2-3 a za to za 10 tys. to może 0,3% czyli 30?
A na serio to kilka osiągnięć graniczy z cudem, chodzi o te przejścia fabuły min. 3 razy - powinna być oprócz tego wyróżnienia jakaś materialna za to nagroda że gracz tyle czasu zmarnował. No i jeszcze za te z punktami MF o.o W profilu gracza powinna być zakładka z osiągnięciami gracza by zobaczyć ile ich ma. Oprócz wyżej wymienionych korzyści gracze dostaną prestiż
PS.Wiem że niektóre są bez sensu ^^