Wysłany: 02-03-2010, 01:11 Pomoc w statystykach dla poziomów 121-140.
W tym temacie prosimy o pomoc/udzielamy jej w przedziale lvlowym 121-140.
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Odkąd usunęli fortal dawno nie układałem nikomu statystyk.. Więc znów przyszedł czas na pomaganie
Żywotność 220 (+100%)
Siła 320 (+100%)
Witalność 10 (+0%)
Magia 10 (+0%)
Inteligecja 10 (+0%)
Szybkość 520 (+100%)
Szczęście 370 (+100%)
Myślę, że nie trzeba, aż tyle siły ile Dawor dał w swoich statystykach. Z 320 też powinieneś walić ponad 50% HP Chyba, że antywojom..
Co do EQ.. Zostaw sobie też to bitewne, jeśli jest tam jakiś woj z mocniejszym atakiem w twojej grupie. One daje dość dużo obrony i speed. Na ogół zakładaj orle na woja. Dokup pozostałe rzeczy z błękitnego setu, w ostateczności z setu czarownika I dorzuciłbym jeszcze Krabowy Pierścień.
Ja proponuję wojownika, choć może i dobrze grało by się magiem na tym poziomie z leczeniem..
MaMuT, Mysle ze twoje staty maja za malo lucka bedziesz zadko walic krytki badz unikal atakow magicznych. Co do sily mysle ze 320 moze nie zabeirac az polowy hp :PAle moge sie mylic
Levusek, Co do tych 10/10 inta i wita to sie oplaca ale musisz miec skompletowane cale eq Bo inaczej to jest bez sensu . Musisz tez ogladac atry przeciwniki przed walkami abys mogl sie jak najbardziej ustawic na niego . Ja Ci moge pokazac walki magiem z troche mniejszego lvla gdy mialem 10 inty i 10 wity
Potrzebuje stat na 122lvl. Bossowiec, chce miec mozliwosc w miare sprawnego expienia na salamandrii+przechodzenia fabuly, nie chce zbyt czesto padac. Gemy i eq moge kupic;]
Uwaga: glowne nastawienie to bossowiec...
potrzebuję statów dla maga 130lvl - bossowca.
nie podam swoich, gdyż już wykupiłem reset i nic nie pamiętam, aczkolwiek nic by wam nie dały gdzyż byłem ns.
To moje staty na 128lvl.
Eq:
Anielska Różdżka 1
Księżycowy Hełm 1
Pirackie Rękawice 1
Pancerna Zbroja 1
Pirackie Buty 1
Anielska Tarcza 1
Pierścień Many 1
Gemy widzisz +3 mp+ jeszcze.
Calkiem calkiem daje rade
nick SaKe na s3, jak chcesz zobacz sobie walki z bossami. (narazie srednio mi sie chce pokonywac, wiec ostatnim bossem sa chyba zjawy).