Identyfikacja sprzętu. W sterach realteka jest tak, że podczas podpinania wyświetla się okienko z ustawieniami dot. słuchawek gdzie znajduje się również konfiguracja wejść input/output. Najlepiej to zrobić w programie sterującym dźwiękiem. Wystarczy przestawić z urządzenia z mikrofonu na głośnik/słuchawki. Jestem tyle w stanie ci powiedzieć bo nie znam twoich sterowników.
Bo na 100% coś zrąbał w sterownikach. Lub zainstalował sobie/ktoś mu zainstalował jakiś program który mu rozpieniczył głośniki. Albo najprawdopodobniej w świecie pchnął komputer do ściany, i pękł mu kabel.
Skąd wiesz? Sprawdzałeś go? Nie. Więc jak takim tonem chcesz rozmawiać, to znaczy że masz w ... gdzieś naszą pomoc, więc niech mod to zamknie i po kłopocie.
Profesja: Wojownik
Nick: eraafa
Level: 999
Wysłany: 26-03-2010, 18:10
sprawdzalem rozmawiam normalnym tonem tylko przez to jestem wkurzony nawet w glosnikach nie dziala ile razy mowilem -,- sluchawki są na mikrofon przestawione nie wiem jak to odwrocic tak mysle ;/
[ Dodano: 26-03-2010, 18:11 ]
.:: Przeczytaj uważnie ::.
Bardzo proszę o wysłanie zgłoszenia błędnego linku WYŁĄCZNIE w przypadku,
gdy nie ma możliwości ściągnięcia danego pliku. nie dziala ten plik z sterami
[ Dodano: 26-03-2010, 18:28 ]
udalo sie sciagnac i usunalem te co są tez nic nie dalo
[ Dodano: 26-03-2010, 18:34 ]
dobra juz dziala po sprawie temat do zamkniecia