Wczoraj chcąc zapisać się do jakiegoś turnieju, znalazłem 4. Już chciałem się zapisać do niego, ale zobaczyłem, że został on utworzony ponad rok temu. Z resztą było to samo. Zajmują one tylko miejsce na liście. A więc można wprowadzić limit czasu w którym można się zapisywać. Jeżeli twórca przez np. miesiąc nie rozpocznie turnieju to on jest automatycznie usuwany (turniej).
Zapobiegnie to powstawaniu turniejów, które nigdy się nie rozpoczną ...
[Gospoda 120 G - Krzysztop][3siu - Landern]
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Potwierdzam. Turnieje zbanowanych, bądź długo nie rozpoczynane powinny być rozpoczynane automatycznie, bądź po ostrzeżeniu tydzień wcześniej.
Zostałam okradziona i właśnie w takowym turnieju znajdują się moje rzeczy z 3 kont na s3.
Proszę administrację o poważne rozpatrzenie tego problemu
Pozdrawiam i czekam na zainteresowanie się sprawą.
nie, nie powinno tak być... a co jeśli przez dłuższy czas nikt się nie chce zapisać? to co czekamy z startem turnieju do czasu aż liczba zapisanych graczy nas usatysfakcjonuje... wkońcu turnieje są z mfy wiec z swoimi punktami=pieniędzmi robisz co zechcesz...
Skoro Nie jesteś za kasowaniem/ rozpoczynaniem automatycznym turniejów, to w takim razie co stoi na przeszkodzie rozpoczynania turniejów założonych przez osoby zbanowane ? Zajmują tylko miejsce, a poza tym możliwe, że wiele osób ma tam swoje cenne przedmioty, które stracili po hacku.
Zostałam okradziona i właśnie w takowym turnieju znajdują się moje rzeczy z 3 kont na s3.
Proszę administrację o poważne rozpatrzenie tego problemu
Pozdrawiam i czekam na zainteresowanie się sprawą.
Takie rzeczy zgłaszamy w temacie "Kto skarży nie błądzi" który znajduje się w dziale "Rozmowa".
Co do tematu, lepiej by było gdyby turnieje rozpoczynały się automatycznie, tylko i wyłącznie wtedy kiedy twórca jest w więzieniu ew. skasował konto.
rozpoczynania turniejów założonych przez osoby zbanowane
no, ok jesli ktos zrobil deleta, lub zostalo zbanowane jego konto to looz, ale nie jak siedzi w wiezieniu moze tylko 1tydzien siedizec a turek mu sie zacznie...
rozpoczynania turniejów założonych przez osoby zbanowane
no, ok jesli ktos zrobil deleta, lub zostalo zbanowane jego konto to looz, ale nie jak siedzi w wiezieniu moze tylko 1tydzien siedizec a turek mu sie zacznie...
A to już jest jego problem... Grasz uczciwie = brak banów. Robisz przekręty? Licz się z konsekwencjami.
nie zawsze muszą być przekręty ;} może być np za "język na czacie" który jest rożnie rozumiany przez każdego...
Przepraszam bardzo a to gra automatycznie wsadza do więzienia? Może źle sprecyzowałem... Chodziło mi o "wykroczenia", popełniasz je = interwencja GM. Nic tu dziwnego. Gracz trafia do więzienia tylko i wyłącznie z własnej winy. I to tyle w temacie. Więc nie wiem nad czym ty jeszcze chcesz dyskutować.