1) zanim rozdasz staty pomysl 10 razy i przeanalizuj przegrane i wygrane swoje walki
2)uwazam ze to jest akurat niepotrzebne
Shakal [Usunięty]
Wysłany: 16-08-2007, 09:00
Heh i mnie sie tez podoba ten pomysl
na tak
choc dlugo sie namyslalem czy tak czy nie ale wyszlo korzystniej
aNis [Usunięty]
Wysłany: 16-08-2007, 09:12
1)Korzystniej bo w ciągu 12 godzin, będziesz do bólu mógł kombinować ze statystykami?
Pomysł jest nietrafiony, za dużo to by zamieszało.
2)Zdecydowanie na nie- gracz niemógłby walczyć nawet przez 24h czekając na zwykły
pojedynek. a powrót na sam pojedynek do danego lvl to, jak już napisała dislike,
70%-80% szans na przegraną. (większość EQ zostaje sprzedana , by kupić nowsze, gemy
cofnęły by się a z nimi poszłaby inteligencja...
1.Jestem na nie, bo w ciągu tych 12 godzin bym mógł robić resety na każdego gracza z którym bym chciał walczyć ;/ i to by było do bani!!! to totalna bzdura ;/
2. tu nie mam zdania
PROPOZYCJA NUMER 1 : TAK
Ale byłoby tak że resetujemy staty, i po pierwszej walce wyskakuje pytanie Czy chcesz zachować istniejące statsytyki ?
Bo jakby były 2 dni czy ileś to byłoby za łatwe
PROPOZYCJA 2 : NA NIE
Trzeba wysyłać poje 10 min przed i bedzie git
_________________ Noob może wygrać z tobą ale nigdy nie będzie od ciebie bardziej wartościowy
1) w pewnych punktach dobra, ale nie do konca
2) to moze by graxcze sie umawiali ze biora poja z opcja exspa na minusie bo mi to lata czy koles bedzie miec 1lvl up czy down i tak wygram no hyba ze bedzie miec lvl na jakies nowe ciekawe eq czy gem, lub mikse