Kiedy grałem w mfo wkurzało mnie to że musze czekać dużo czasu na nową zbroje z dodatkowym nowym slotem aby np .włożyć gem speeda i mieć więcej szybkoście
Więc wymyśliłem powiększenie slotów o 1 miejsce za np. 5 MF....
Po co czekać na nową zbroje lub miecz aby muc założyć nowy gem jak poprostu
można było by kupić sobie za Mf sloty
Porszę o rozmyślenie tego pomysłu
ale powiększysz slota i co? w zbroi zostanie? czy na postaci? to niektórzy na 5 lvlu na s3 z dobrymi sponsorami będą tak wymiatać, że to będzie bez sensu...
3ś już i tak dawno zszedł na psy, ogólnie mi to tito, ale na 1ś i 2ś mogłoby to wyjść. Z drugiej strony MFO stałaby się kolejną grą typu "PREMIUM = KOKS; normal = noob". Może lepiej wprowadzić limit dodawanych slotów np. 3 lub 4, a każdy następny byłby droższy (1 slot - 10mf, 2 slot- - 20mf, 3 slot- 35mf).
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 03-04-2010, 12:20
Propozycja zupełnie nietrafiona. Wtedy dobrym graczem byłby ten, który miałby dużo kasy. Normalni gracze nie mieliby zupełnie szans. Zauważcie, że na np. 21lv mamy załóżmy 5 slotów (nie wiem ile, więc strzelam). Możemy więc maksymalnie mieć +40% do szybkości. Jakbym miał dużo kasy, to mógłbym mieć 100% do szybkości, HP, szczęścia, magii i... uwaga... nieskończoną ilość MP. Dalej Wam się ten pomysł podoba?
Profesja: Mag
Nick: Evo
Level: 67
Wysłany: 03-04-2010, 12:38
SaKe napisał/a:
Eeee chyba nie?^^
To była lekka przenośnia, ale przy średniej ilości MP i wielu gemach mógłbym na tym 21lv dojść do naprawdę dużych wartościach (nie wspominając już o 200lv+).