Była kiedyś taka bajka, Titeuf (jakieś 5-6 lat temu) wzięło mnie na czasy młodości, i miałem ochotę to obejrzeć. Szukałem w google, ale jakoś nie znalazłem, szukałem też na stronkach typu: kreskowka.pl, animetv.pl. Ale nic nie znalazłem. Podrzucicie mi jakieś stronki na których to może być?
POczekaj, też ją sobie przypominam.Wraca?Nie zbyt mnie interesowała.Jakby co pozukaj pod hasłem "Titeuf odcinki", czy jakoś tak, lub po jakijś spolszczonej nazwie (o ile jest).Ostatnia opcja to poczekać, choć nie słyszałem o powrocie.Nagle mi się minimax przypomniał.NIez ły był
Zawsze możesz postąpić niezgodnie z prawem i pościągać te filmy w odcinkach przez jakieś ruskie Torrenty itd... ale jak Ci się jakieś małolaty ściągną... nie zwalaj na mnie ... ja tutaj tylko doradzam
kup sobie dvd http://www.dvdpascher.net/news1/news3385.php (tu masz francuską stronę, poszukasz to znajdziesz inne), albo zainwestuj w lepszy budzik, żeby wstać o 6:30, to nie problem, spójrz na rodziców, oni pewnie wcześniej wstają...