Barca gra nieziemski futbol, ma wielu znakomitych piłkarzy, z których każdy może pojedynczą akcją rozstrzygnąć losy meczu Poza tym niesamowity Lionel Messi, który jest we wspaniałej formie (wystarczy spojrzeć na wczorajszy mecz Barcelona-Arsenal w LM)
Z kolei Realowi moim zdaniem brakuje zgrania, a wszystko przez te transfery. Nakupowali gwiazd, co nic im nie dało.
Mój głos na Barcelonę, której fanem jest od... uuu, nawet nie pamiętam jak dawna... będzie z 10 lat
Szczerze to nie lubię obu klubów, ale Barca wygra, ma bardziej zgarną drużynę, no i Messi jest w formie, może być to niesamowity pojedynek między Krysią i Messim
Jako, że bardziej lubię Real, na niego głosuję.. Michul, zapewne dlatego, że są to jedne z najlepszych klubów Europy.. Real, Barca i ManUtd.. Raczej to są trzy najsilniejsze kluby świata. Wygra Real myślę, że może uda się 2:0 ;D
Przeciez to oczywista oczywistosc, ze Barca zniszczy realik?
Visca Catalunya!
Nie ma mowy żeby real wygrał, jeden z dwóch najbardziej znienawidzonych przeze mnie klubów w europie.. Zaraz przed Chelsea. Jak nie barca wygra, to messi. Jedynym sposobem byłoby chyba zatrudnienie na stanowisku trenerskim Barcy Maradony..
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
tylko ja stawiam remis? ;p
Barca dalej walczy nie tylko w lidze a real może się skupić tylko na Gran Derbi.
Barca lepsza ale real ma więcej odpoczynku = remis